Recension: Homeopathic Remedy Laki-Pharma "Stress-gran" - Lättnar nervös spänning och tar bort ångest

Här är en burk granuler värt 40 UAH. (100 rubel). Jag har tillräckligt med det för ca 2 månaders inträde. Jag tog kursen i 3 månader nästan omedelbart efter att ha fött. Nu, efter en rad stressar, började jag ta detta läkemedel igen.
Jag dricker granulat på morgonen, så snart jag vaknar är det en obligatorisk metod. Sedan tittar jag på staten, om larmet observeras, accepterar jag 1-2 gånger. 5 korn läggs under tungan. Det viktigaste när man tar homeopati är att inte dricka mint te, kaffe, alkoholhaltiga drycker. Det är också viktigt att ta granulerna i en timme efter att ha ätit och inte tidigare än en timme före den.

Sammansättningen är bara bra. Ignacy - ledaren i kampen mot ångest, depressiva tillstånd.

Min kurs håller vanligtvis en månad. Då gör jag en veckoslut och accepterar igen. Jag planerar att dricka nu till slutet av våren.
Humör förbättras, ångest minskar.
Många är tvetydiga om homøopati.
Det hjälper mig, antingen självhypnos eller verkligen något i det.
Det viktigaste är att resultatet finns.

Neuroleptisk Forum - Psykiatrisk konsultation online, recensioner av droger

Depression och laktation - läkemedel

Verika 16 aug 2010

Semenov 19 aug 2010

Det är nödvändigt att göra något, nu accepterar jag homeopati - Stress gran, effekten är inte så bra, Persen och Valerian orsakar bara sömnighet, irritabilitet och allting kvarstår.

God eftermiddag kollega. Har du haft ett psykoterapi samråd?

Verika 20 aug 2010

Semenov 20 aug 2010

Jag är mycket bekymrad över vad jag ser negativt. Jag förstår objektivt att min situation är normal, och problemen är inte globala - det finns en bra familj, bostad, arbete, allt är löst. Och subjektivt - bara det - jag vill gråta, allt orsakar irritation, dåligt humör. Mannen är livrädd - jag sönder det på honom, förstår ofta inte varför. Jag vill på något sätt komma ur detta tillstånd, jag har inte varit så här tidigare.

Verika problem där. Nivån är inte psykotisk. Jag vill inte börja med CFT. Har du akupunktörer i din stad?

Verika 21 aug 2010

Semenov 21 aug 2010

Nej, tyvärr har vi ett litet distrikt, snarare en by.

Ta intresse för de närliggande städerna. Hur bedömde en psykiater ditt tillstånd?

Verika 22 aug 2010

Semenov 22 aug 2010

Hon beskrev hennes stat - hon sa att jag uppfann. "Ta inte en dålig sak i ditt huvud." Tålighet och irritabilitet är hormonella (ja, barn 2, och med den första var det inget som detta)

Psykiatriken äger inte psykoterapi?

Verika 23 aug 2010

Semenov 24 aug 2010

Tyvärr, jag förstod inte frågan lite, såvitt jag förstår, psykoterapi är en av grenarna i allmän psykiatri. Teoretiskt sett borde den vara skicklig. Honest är doktorns kvalifikationer inte särskilt imponerande (och inte bara min åsikt) - han gillar att dricka, fungerar inte med patienter. särskild myndighet har inte

Jag förstod det. Finns det andra läkare som specialiserar sig på psykoterapi? I din situation skulle jag börja med detta.

STRESS GRAN

◊ Homeopatiska homogena granuler, regelbunden sfärisk form, vit med grå eller krämfärg, luktfri.

Hjälpämnen: sockerkorn 100 g

8 g - polymerrör (1) - förpackningspapp.
8 g - polymerburkar (1) - kartongförpackningar.

- graviditet och amning

- Ålder upp till 18 år (det finns ingen erfarenhet av användning).

- Ökad individuell känslighet för läkemedlets komponenter.

Allergiska reaktioner är möjliga.

Överdosfall till dags dato har inte rapporterats.

Att ta hemopatiska läkemedel utesluter inte användning av andra läkemedel.

Med användning av homeopatiska läkemedel kan en tillfällig försämring av symtom uppstå. I det här fallet bör du sluta ta drogen och kontakta en läkare.

I avsaknad av en terapeutisk effekt, såväl som utseendet av biverkningar som inte beskrivs i anvisningarna, bör du konsultera en läkare.

Information för diabetiker: Kolhydrathalten i den maximala dagliga dosen av läkemedlet (5 granuler) motsvarar 0,01 brödenheter.

Påverkan på förmågan att köra fordon och arbeta med mekanismer

Stress-gran - instruktioner för användning, recensioner och pris

Läkemedlet: Stress gran (Stress gran)

Instruktioner för medicinsk användning av homeopatiska läkemedel

Varning! Informationen som presenteras i denna medicineringsguide är avsedd för medicinsk personal och bör inte ligga till grund för självbehandling. Beskrivning av läkemedlet Stress-gran ges för bekantskap och är inte avsett att förskriva behandling utan medverkan av en läkare. Patienter behöver expertråd!

Beskrivning av stresskornets farmakologiska verkan

Omfattande homeopatisk medicin består av homeopatiska läkemedel från växtbaserade råvaror i en starkt potentierad form.

Läkemedlet har ett brett spektrum av åtgärder, hjälper till att normalisera nervsystemets funktioner, lindrar spänningen, minskar känslomässig labilitet, tendens att svimma som följd av starka känslor, skrämsel, vegetativa reaktioner under stress, negativa känslor, har en antispasmodisk effekt på kramper, fläckar på grund av negativa känslor, stress, förbättrar hälsan, ökar effektiviteten, minskar trötthet, förbättrar sömnen.

Effekten av Stress-gran beror på summan av verkan av monodrugs som innefattar den.
Ignatia - reducerar nervsystemet överstimulering hos patienter i neurosituation på grund av erfarenhet, stress, sorg, återställer det fysiologiska sambandet mellan sömnfaser, förbättrar sömnkvaliteten, har en spasmolytisk effekt på släta och strimmiga muskler, minskar spasmer och tics som orsakas av negativa känslor, skräck, minskar huvudvärk från mental överbelastning, spänning.

Gelsemium - on action liknar Ignatia, har en mer uttalad antispasmodisk effekt. Det används för en mängd olika sjukdomar från rädsla, ångest, känslor. Minskar nervös spänning, sömnlöshet före en spännande händelse, förhindrar känslomässig diarré, känslomässig urinering.

Veratrumalbum - reducerar vegetativa reaktioner (kollaps, kall svettning, nervösa frossa etc.) med negativa känslor och påfrestningar. Den har en antispasmodisk effekt.

Indikationer för användning Stress-gran

Störning av välbefinnande efter stress: depression, irritabilitet, sömnstörning.

Konsekvenser av akut stress, kronisk stress, stammar, tics hos barn efter rädsla, ångest, mental och fysisk utmattning med lång sorg, personligt drama; psykisk och fysisk utmattning efter svårt förlossning, postpartumpsykos, neuros med ångest, fara, ångest, spänning, irritabilitet; ångest-depressiva tillstånd och neurotiska depressioner på bakgrund av somatiska sjukdomar; organiska skador i centrala nervsystemet med ökad excitabilitet, kramplöshet, nervös spänning före en spännande händelse - för att förebygga sjukdomar i välbefinnande.

Stress-gran används i ångesttillstånd neuros, åtföljd av ångest, fara, ångest, spänning, försämring av sömn, irritabilitet; ångest-depressiva tillstånd och neurotiska depressioner på bakgrund av somatiska sjukdomar; organiska skador i centrala nervsystemet med ökad excitabilitet, konvulsiv beredskap.

Form release Stress-gran

Kontraindikationer Stress Gran

Biverkningar Stress Gran

Dosering och administrering Stress-gran

Granuler ska tas under tungan tills de absorberas helt 15-20 minuter före en måltid eller en timme efter en måltid. Vid behov kan granulerna förupplösta i en liten mängd vatten. 5 granuler under tungan 1-3 gånger om dagen i kurser om 3-4 veckor med en paus på 7 dagar. För barn upp till 3 år med ökad krampläge är läkemedlet ordinerat i 3 granuler, förupplöst i en liten mängd vatten, 1 gång per dag.

För behandling av stammar, fästingar hos barn - 5 pellets 1 gång i 2 dagar 4-6 månader, om det behövs, upprepa kursen är det lämpligt att schemalägga en ny kurs för början av det nya skolåret, provperioden, före en spännande händelse för att förebygga hälsosjukdomar - ta 2- 3 gånger om dagen 1-2 dagar före evenemanget.

Överdosering Stress-gran

Förvaringsförhållanden Stress gran

Förfallodatum Stress gran

Drug Directory är endast avsedd för informationsändamål. För mer information, vänligen kontakta tillverkarens anteckningar. Självmedicinera inte; Innan du börjar använda läkemedlet Stress-Gran ska du se en läkare. EUROLAB ansvarar inte för konsekvenserna av användningen av information som publiceras på portalen. Eventuell information på webbplatsen ersätter inte en läkares råd och kan inte fungera som en garanti för läkemedlets positiva effekt.

Är du intresserad av drogen Stress Gran? Vill du veta mer detaljerad information eller behöver du en läkarundersökning? Eller behöver du en inspektion? Du kan göra ett avtal med en läkare - Eurolab kliniken är alltid till din tjänst! De bästa läkare kommer att undersöka dig, ge råd, tillhandahålla nödvändig hjälp och göra en diagnos. Du kan också ringa en läkare hemma. Eurolab kliniken är öppen för dig dygnet runt.

Hur man kontaktar kliniken:
Telefonnummer till vår klinik i Kiev: (+38 044) 206-20-00 (flerkanal). Klinikens sekreterare kommer att välja dig en bekväm dag och tid för besöket hos läkaren. Våra koordinater och riktningar visas här. Se mer om alla klinikkens tjänster på sin personliga sida.

Om du tidigare har utfört några studier, var noga med att ta resultatet för ett samråd med en läkare. Om studierna inte utfördes, kommer vi att göra allt som behövs i vår klinik eller med våra kollegor i andra kliniker.

Du måste vara mycket försiktig med din övergripande hälsa. Det finns många sjukdomar som först inte manifesterar sig i vår kropp, men i slutändan visar det sig att de tyvärr redan är för sent för att läka. För att göra detta behöver du bara undersökas av en läkare flera gånger om året för att inte bara förhindra en fruktansvärd sjukdom utan också att upprätthålla ett hälsosamt sinne i kroppen och kroppen som helhet.

Om du vill ställa en fråga till en läkare - använd avsnittet om online konsultation, kanske hittar du svar på dina frågor där, ta reda på orsakerna och egenskaperna hos sjukdomar, deras behandlingsmetoder, läs tips om att ta hand om dig själv. Om du är intresserad av recensioner om kliniker och läkare - försök hitta den information du behöver på forumet. Anmäl dig också på den medicinska portalen i Eurolab för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna om gastrointestinala sjukdomar och behandling av sådana sjukdomar på webbplatsen, som automatiskt skickas till din email.

Om du är intresserad av andra läkemedel och läkemedel, deras beskrivningar och användningsanvisningar, information om komposition och form av frisättning, indikationer för användning och biverkningar, användningsmetoder, priser och recensioner av läkemedel eller om du har några Andra frågor och förslag - skriv till oss, vi kommer definitivt att försöka hjälpa dig.

STRESS GRAN

STRESS-GRAN - frisättningsform, komposition och förpackning

◊ Homeopatiska homogena granuler, regelbunden sfärisk form, vit med grå eller krämfärg, luktfri.

[PRING] sockerskorpa 100 g

8 g - polymerrör (1) - förpackningspapp.
8 g - polymerburkar (1) - kartongförpackningar.

Farmakologisk aktivitet

Multikomponenthomopatisk medicin, vars verkan beror på de komponenter som utgör dess sammansättning.

Doseringar av läkemedlet STRESS-GRAN

Sublinguellt (lös upp under tungan tills den är fullständigt upplöst) i 5 granuler 1 gång per dag 20-30 minuter före måltid eller en timme efter måltid. Behandlingsförloppet är 3 veckor. Öka varaktigheten och genomföra upprepade behandlingskurser är möjligt i samråd med läkaren.

Droginteraktioner

Att ta hemopatiska läkemedel utesluter inte användning av andra läkemedel.

Användning av STRESS-GRAN under graviditeten

Kontraindicerat vid graviditet och amning.

Använd i barndomen

Kontraindicerat hos barn under 18 år.

STRESS GRAN - biverkningar

Allergiska reaktioner är möjliga.

Villkor för lagring av läkemedlet STRESS-GRAN

Vid en temperatur som inte är högre än 25 ° С på plats skyddad mot ljus. Förvaras oåtkomligt för barn. Hållbarhet - 2 år.

Indikationer för användning av STRESS GRAN

- asteno-neurotiskt syndrom och känslomässiga vegetativa sjukdomar (irritabilitet, irritabilitet, sömnstörningar, ångest) - som ett symptomatiskt medel.

Särskilda instruktioner för att ta STRESS GRAN

Med användning av homeopatiska läkemedel kan en tillfällig försämring av symtom uppstå. I det här fallet bör du sluta ta drogen och kontakta en läkare.

I avsaknad av en terapeutisk effekt, såväl som utseendet av biverkningar som inte beskrivs i anvisningarna, bör du konsultera en läkare.

Information för diabetiker: Kolhydrathalten i den maximala dagliga dosen av läkemedlet (5 granuler) motsvarar 0,01 brödenheter.

Påverkan på förmågan att köra fordon och arbeta med mekanismer

Stress gran

Homeopatisk medicin som används för ökad nervös excitabilitet och sömnstörningar

recept

Instruktioner för användning

tillverkare

Genomsnittligt betyg
Ingen uppskattade

Läkemedelsrecensioner

Vi uppmanar dig att uttrycka din åsikt såväl som att delta i diskussioner genom kommentarer. Välkommen öppenhet i recensionerna. Institutionens administration, om så önskas, kan svara på din recension.

Skriv en recension eller betygsätt drogen

Instruktioner för användning och dos

Sublinguellt (lös upp under tungan tills den är fullständigt upplöst) i 5 granuler 1 gång per dag 20-30 minuter före måltid eller en timme efter måltid. Behandlingsförloppet är 3 veckor. Öka varaktigheten och genomföra upprepade behandlingskurser är möjligt i samråd med läkaren.

vittnesbörd

  • astheno-neurotiskt syndrom och känslomässiga-vegetativa sjukdomar (irritabilitet, irritabilitet, sömnstörningar, ångest) - som ett symptomatiskt medel.

Kontra

  • graviditet och amning
  • ålder upp till 18 år (det finns ingen erfarenhet av användning);
  • ökad individuell känslighet för läkemedlets komponenter.

struktur

◊ Homeopatiska homogena granuler, regelbunden sfärisk form, vit med grå eller krämfärg, luktfri.

[PRING] sockerskorpa 100 g

8 g - polymerrör (1) - förpackningspapp.
8 g - polymerburkar (1) - kartongförpackningar.

◊ Homeopatiska homogena granuler, regelbunden sfärisk form, vit med grå eller krämfärg, luktfri.

Hjälpämnen: sockerkorn 100 g

8 g - polymerrör (1) - förpackningspapp.
8 g - polymerburkar (1) - kartongförpackningar.

överdos

Överdosfall till dags dato har inte rapporterats.

Ytterligare information

Farmakologisk aktivitet

Multikomponenthomopatisk medicin, vars verkan beror på de komponenter som utgör dess sammansättning.

Droginteraktioner

Att ta hemopatiska läkemedel utesluter inte användning av andra läkemedel.

Biverkningar

Allergiska reaktioner är möjliga.

Förvaringsförhållanden

Vid en temperatur som inte är högre än 25 ° С på plats skyddad mot ljus. Förvaras oåtkomligt för barn. Hållbarhet - 2 år.

Särskilda instruktioner

Med användning av homeopatiska läkemedel kan en tillfällig försämring av symtom uppstå. I det här fallet bör du sluta ta drogen och kontakta en läkare.

I avsaknad av en terapeutisk effekt, såväl som utseendet av biverkningar som inte beskrivs i anvisningarna, bör du konsultera en läkare.

Information för diabetiker: Kolhydrathalten i den maximala dagliga dosen av läkemedlet (5 granuler) motsvarar 0,01 brödenheter.

Påverkan på förmågan att köra fordon och arbeta med mekanismer

Informationen tillhandahålls av läkemedelslistan "Vidal".

Tabletter EGIS Grandaksin - Review

Kampspänningen fortsätter! Grandaksin: bruksanvisningar, indikationer, biverkningar och min erfarenhet.

Tyvärr accelererar rytmen i det mänskliga livet snabbt, och troligen upplevde vi alla sina katastrofala konsekvenser. Så insåg jag plötsligt en dag och var förskräckt över att jag bor i ett tillstånd av konstant stress, allt slutade att behaga, det fanns problem med sömn och jag låg på gränsen till depression. Efter att ha druckit en kurs av glycin och valerian för natten, insåg jag att jag behövde mer allvarlig hjälp och var tvungen att konsultera en specialist.

Sedan, efter att ha lyssnat på mina klagomål, diagnostiserades jag med en neuros och Granduxin släpptes.

pris: 226 rubel.

I en dos av 50 mg - 2 gånger om dagen (min kroppsvikt är mindre än 50 kg).

Farmakologisk grupp: lugnande medel.

Aktiv beståndsdel: Tofisopam.

■ neuroser och neurosliknande tillstånd (tillstånd som åtföljs av känslomässig stress, autonoma störningar, måttlig ångest, apati, nedsatt aktivitet, obsessiva känslor);
■ reaktiv depression med måttligt svåra psykopatologiska symptom
■ psykisk anpassningsstörning (posttraumatisk stressstörning)
■ Climacteric syndrom (som ett självständigt verktyg såväl som i kombination med hormonella droger);
■ premenstruellt spänningssyndrom
■ hjärtkörtel (som monoterapi eller i kombination med andra läkemedel)
■ alkoholavdragssyndrom
■ myasthenia gravis, myopatier, neurogena muskelatrofier och andra patologiska tillstånd med sekundära neurotiska symptom i fall där anxiolytika kontraindiceras med en uttalad muskelavslappande effekt.

Eftersom jag kör en bil och mitt arbete är mycket ansvarigt, valde valet på Tofizop. Läkemedlet tillhör de dagliga anxiolytikerna. Det vill säga ett antal biverkningar som är typiska för bensodiazepinläkemedel (nämligen sömnighet, nedsatt koncentration, muskelavslappning, beroendeframkallande) i beredningen är maximalt nivån.

Medan du tog Grandaxine, visade biverkningarna att vara milda, i allmänhet förblev jag aktiv.

Biverkningar

■ huvudvärk
■ sömnlöshet
■ irritabilitet
■ psykomotorisk agitation
■ förvirrad medvetenhet
■ konvulsiva anfall hos patienter med epilepsi
■ aptitlöshet
■ förstoppning
■ flatulens
■ illamående
■ muntorrhet;
■ pruritus
■ muskelspänning
■ muskelsmärta

En annan viktig pobya för mig var epigastrisk smärta. Omedelbart efter att jag tagit det började jag känna var min mage var, och det var en känsla att revbenen bokstavligen grävde in i den. En timme senare passerade detta tillstånd. Kanske för att jag hade gastrit innan receptionen.

Noterade också några problem med stolen.

Från det positiva, under receptionen, kände jag mig att jag hade börjat lugnt reagera på stressiga situationer. Det fanns en viss likgiltighet för allt, på gränsen till hämning, på grund av vilken förmodligen den önskade effekten uppnåddes. Mitt humör var inte bättre, jag slutade bara oroa sig för dåliga saker. Och jag började sova bättre.

Jag drack det i 1,5 månader. I allmänhet hjälpte läkemedlet mig. Jag blev äntligen bättre. Avbrytandet av läkemedlet gick bra. Jag kände mig inte beroende.

Trots ett antal biverkningar tror jag att dessa läkemedel har en plats att vara och är till och med nödvändiga. Om du känner att stress absorberar dig, måste du kontakta en läkare i tid. Trots allt är skadan från väl valda farmakologiska vården oproportionerligt mindre än stress. Du måste kämpa med någon sjukdom klokt.

Recensioner av drogen Stress gran

Indikationer för användning

Diskussion om drogen Stress gran i register över mammor

Jag äter som en elefant och det är det. Kalcium Jag åt packar + vitaminer (under graviditeten) Jag tar vitaminer nu - allt är värdelöst! Jag älskar lever, särskilt med bovete och äter den. stress är ja! och endokrinologen hade det, allt var i ordning, jag hade bara en konstitution - jag var tunn, och det fanns också matning. ps Jag hade en hudläkare och en terapeut och frågade till och med bara barnläkaren, de sa att det skulle vara så länge jag inte slutade mata. till b t

Olga, jag har ett liknande tillstånd, bara börjar komma ut ur det, i små steg. Hela första trimestern och halvan av den andra låg på soffan och suttrade, övergav också läsning och hobbies. På något sätt omänsklig ansträngning inskrivna till två psykoterapeuter, visade sig vara helt värdelös, och den andra hjälpte. Här är avhandlingen: 1. Rädsla och apati i en gravid kvinna är helt normal. Barnets födelse är lika stressigt som förlusten av en älskad, så dina känslor.

Du är bara trött. Spänn ut ordentligt, utan stress! Om du går ut till jobbet, lämna matningar över natten. Det är normalt att barnet är så knutet till dig, mina 1.2, också bröstet är vårt allt. Det händer att jag blir trött på det väldigt mycket när tänderna är sjuka eller inte, men vad kan jag göra?)) Min man hjälper inte riktigt till att ta hand om ett barn, som blöjor, mat, men går, kan leka när hon går till jobbet med sin son och intresse växer, ser jag. Men min man hjälper mig i vardagen, kan äta mat, inte bara pasta med.

Jag gillar Tentoriumcreme - jag är trött på att smälla mina ben nu. Och under den första graviditeten (närmare bestämt efter henne - i början av amningen.) Han hjälpte mig sååå när bröstet blev på sten - ingen kål hjälpte (jag var rädd för att sova, jag trodde att jag skulle vakna och bröstet mitt var granit igen!) de smorde helt enkelt dem flera gånger, utan att ens massera sig, och allt började justeras,

Stress hjälpte mig att förlora 3 pund kvar efter graviditeten. Jag kunde inte äta eller dricka några dagar, min kropp var återuppbyggd och vargen hungern hade gått någonstans. Nu äter jag mycket mindre, jag mår bra. fortsätt att mata, mjölken har inte minskat.

Jo, åtgärden är en. Muskelavkoppling. Jag hade också anfall under graviditeten, hjälpte kalciumtillskott. Jag skulle inte dricka några allvarliga relaxers alls, annars är hela graviditeten avslappnad (eftersom det är ett muskulaturorgan), och då är de förvånad över varför det inte finns någon arbetsaktivitet? Och från stress hjälper positiva känslor, ockupation favorit saker.

Jag läste att mezo bara hjälper till med alopeci orsakad av stress eller dålig näring, och med ärftlig är det värdelöst. Vi måste konsultera förmodligen

mjölk från stress försvinner inte, det är svårt att fördela det. varm före matning hjälper till att dricka.

då hjälpte inte) hjälpte flytta, uppenbarligen upplevde stress)))

Det var samma problem i början av graviditeten, jag vet inte med vad det var kopplat med stress (som det var stressiga situationer) eller med omstruktureringen av kroppen. Men folkrättsmedel hjälpte inte mig, då försökte jag DAVE-schamponet mot håravfall, men allt detta är nonsens. Helt av en slump i butiken kom jag över ett sådant schampo, gjord i Ukraina, bestämde jag mig för att försöka att det inte var det, jag gör inte det värre. Och om miraklet hjälpte det mig, kanske bara en slump, men mitt hår klättrar inte i en sådan mängd.

Kanske finns det inte tillräckligt med vitaminer? I sig är graviditeten stressig för kroppen. Det stannar förmodligen. Alerans schampo hjälpte mig i min tid. Nyligen började de falla ut igen, köpte den, men det hjälper inte. Själv upphörde att falla ut

Ja, jag är själv på gränsen till en nervös uppdelning. Min mamma hjälper mig väldigt mycket. Det är bara min dotter (1 år och 7 månader) som är värdelös att förklara någonting, det är här min mamma hjälper till!))))))))

Pumpa inte någonting. Du kan byta bröst under matning. Att mata en gång en halv och en halv är helt normalt. Ökningen av din dotter säger att allt är bra med dig) Under stress kan utflödet av mjölk förvärras, men inte dess produktion. Hjälper innan du matar att dricka varmt, slappar vanligtvis till det maximala och tänker på det bra, om din bebis och hur du älskar henne. Förr eller senare kommer du att ha en mogen amning (om inte redan nu) - bröstet kommer inte att hällas mellan matningar och kommer alltid att vara m.

Människor är bara för blygta att hjälpa ofta, du kan också begära hjälp, säger högt till de som passerar: hjälp, dåligt! Jag kommer ihåg mig att transporten under graviditeten var stressig)) Jag var rädd för att folk skulle skjutas och de skulle inte ge upp platsen, då stannade hon och väntade inte, Jag säger att ge mig, jag är gravid, så flera personer hoppade på en gång)) Därför behöver du ibland känna dig fri att kontakta människor. Även om jag verkligen förstår dig, vill jag i en sådan situation fortfarande att folk hjälper, inte gå och.. Och om på.

Oooh! Känner någon också dig av honom? Jag kan inte dricka det alls! Sedan sitter du i en hel timme som en berusad - det här är en bieffekt. Jag drack Duphaston - det hjälpte mig mycket! Jag har redan en fjärde graviditet och såg alltid bara Duphaston. Även om de säger att Utrozhestan under sista trimestern är bättre, men deras sammansättning är densamma, är endast formen annorlunda. Duphaston har små tabletter, och dessutom finns det några kapslar. Det hjälpte mig under sista trimestern. Även Magne B6 är också en sak, jag är inte en gravid ålderdom.

Det hjälper mig att ligga i ett varmt bad och sex!) Utmärkt lindrar stress)) Jag blev en galning från början av graviditeten) Jag var inte tyst)) Jag hoppas att det kommer att förbli så! I alla fall faller många av dem som GV, allt återgår till normalt.

Folklösning avkok av nässla hjälper mycket. Används förra året (även om hon inte var gravid då), det var mycket stress, varefter håret började smula, det hjälpte mycket!

Matning på efterfrågan. Varmdryck (vatten) vid matning, tillräckligt med vila, ingen stress och allt kommer att bli bra!

Stress gran recensioner

struktur

Ignatia 30C
Ignatia 1000C
Veratrum album 30C
Gelsemium 30C
Gelsemium 200C

beskrivning

Störning av välbefinnande efter stress: depression, irritabilitet, sömnstörning. Stress, konsekvenser av akut stress, kronisk stress, stammar, tics hos barn efter skräck, känslomässig nöd, mental och fysisk utmattning med lång sorg, personligt drama; psykisk och fysisk utmattning efter svårt förlossning, postpartumpsykos, neuros med ångest, fara, ångest, spänning, irritabilitet; ångest-depressiva tillstånd och neurotiska depressioner på bakgrund av somatiska sjukdomar; organiska skador i centrala nervsystemet med ökad excitabilitet, kramplöshet, nervös spänning före en spännande händelse - för att förebygga sjukdomar i välbefinnande.

Stress-gran används i ångesttillstånd neuros, åtföljd av ångest, fara, ångest, spänning, försämring av sömn, irritabilitet; ångest-depressiva tillstånd och neurotiska depressioner på bakgrund av somatiska sjukdomar; organiska skador i centrala nervsystemet med ökad excitabilitet, konvulsiv beredskap.

egenskaper

Omfattande homeopatisk medicin består av homeopatiska läkemedel från växtbaserade råvaror i en starkt potentierad form.

Läkemedlet har ett brett spektrum av åtgärder, hjälper till att normalisera nervsystemets funktioner, lindrar spänningen, minskar känslomässig labilitet, tendens att svimma som följd av starka känslor, skrämsel, vegetativa reaktioner under stress, negativa känslor, har en antispasmodisk effekt på kramper, fläckar på grund av negativa känslor, stress, förbättrar hälsan, ökar effektiviteten, minskar trötthet, förbättrar sömnen.

Effekten av Stress-gran beror på summan av verkan av monodrugs som innefattar den.

Ignatia - reducerar nervsystemets överstimulering hos patienter under stress, neuros på grund av erfarenhet, stress, sorg, återställer det fysiologiska sambandet mellan sömnfaser, förbättrar sömnkvaliteten, har en spasmolytisk effekt på jämn och strimmig muskel, minskar kramper och tics som uppstått på grund av negativa känslor, rädsla, minskar huvudvärk från mental överbelastning, spänning.

Gelsemium - on action liknar Ignatia, har en mer uttalad antispasmodisk effekt. Det används för en mängd olika sjukdomar från rädsla, ångest, känslor. Minskar nervös spänning, sömnlöshet före en spännande händelse, förhindrar känslomässig diarré, känslomässig urinering.

Veratrumalbum - reducerar vegetativa reaktioner (kollaps, kall svettning, nervösa frossa etc.) med negativa känslor och påfrestningar. Den har en antispasmodisk effekt.

ta

Granuler ska tas under tungan tills de absorberas helt 15-20 minuter före en måltid eller en timme efter en måltid. Vid behov kan granulerna förupplösta i en liten mängd vatten. 5 granuler under tungan 1-3 gånger om dagen i kurser om 3-4 veckor med en paus på 7 dagar. För barn upp till 3 år med ökad krampläge är läkemedlet ordinerat i 3 granuler, förupplöst i en liten mängd vatten, 1 gång per dag. För behandling av stammar, fästingar hos barn - 5 pellets 1 gång i 2 dagar 4-6 månader, om det behövs, upprepa kursen är det lämpligt att schemalägga en ny kurs för början av det nya skolåret, provperioden, före en spännande händelse för att förebygga hälsosjukdomar - ta 2- 3 gånger om dagen 1-2 dagar före evenemanget.

STRESS-GRAN (STRESS-GRAN) instruktioner för användning

Registreringsinnehavare:

Doseringsform

Släpp form, förpackning och sammansättning av Stress Gran

Homeopatiska homogena granulat, regelbunden sfärisk form, vit med grå eller krämfärg, luktfri.

Hjälpämnen: sockerkorn 100 g

8 g - polymerrör (1) - förpackningspapp.
8 g - polymerburkar (1) - kartongförpackningar.

Farmakologisk aktivitet

Indikationer för stress-gran

Doseringsregimen

Biverkningar

Allergiska reaktioner är möjliga.

Kontra

  • graviditet och amning
  • ålder upp till 18 år (det finns ingen erfarenhet av användning);
  • ökad individuell känslighet för läkemedlets komponenter.

Använd under graviditet och amning

Användning hos barn

Särskilda instruktioner

Med användning av homeopatiska läkemedel kan en tillfällig försämring av symtom uppstå. I det här fallet bör du sluta ta drogen och kontakta en läkare.

I avsaknad av en terapeutisk effekt, såväl som utseendet av biverkningar som inte beskrivs i anvisningarna, bör du konsultera en läkare.

Information för diabetiker: Kolhydrathalten i den maximala dagliga dosen av läkemedlet (5 granuler) motsvarar 0,01 brödenheter.

Påverkan på förmågan att köra fordon och arbeta med mekanismer

överdos

Överdosfall till dags dato har inte rapporterats.

Droginteraktioner

Att ta hemopatiska läkemedel utesluter inte användning av andra läkemedel.

Förvaringsförhållanden Stress-Gran

Vid en temperatur som inte är högre än 25 ° С på plats skyddad mot ljus. Förvaras oåtkomligt för barn.