Granskning: BAA-kliniken vid Institutet för Bioregulering och Gerontologi "Tsitaminy" - Pankreatisk Peptidregulator: Min recension av det komplexa intaget

I den här översynen kommer jag att fortsätta att dela mina intryck av peptidpreparat, och jag kommer att berätta för dig hur jag slutade ta en lång tid av peptidpankramin.

Pankramin syftar till att stödja bukspottkörteln. Det ska hjälpa "komma ihåg" kroppens celler hur man ska fungera korrekt och smidigt. Jag har aldrig haft några signifikanta problem med bukspottkörteln, men det finns sjukdomar i samband med resten av mag-tarmkanalen och jag tog drogen i den rekommenderade kombinationen med andra liknande droger:

Faktum är att komplexet av cytaminer för mag-tarmkanalen, som rekommenderas av utvecklaren och tillverkaren (Institute of Bioregulation and Gerontology of the Russian Academy of Medical Sciences) och som anges på distributionsföretagets hemsida (Longwy Farm) innehåller tre viktiga droger:

- Ventramine (för magen);
- Bukspottkörteln (för bukspottkörteln);
- Hematamin (för levern).

Och även det finns ytterligare droger som inte är nödvändiga för användning, men väl komplement till ovanstående komplex:

- Thymusamin (immunitetsstöd);
- Valazamin (för kärlsystemet).

Jag bestämde mig för att följa rekommendationerna och valde en avancerad kurs för min situation. Och på grund av att min mage är extremt sjuk och känsligt organ, och det finns ständig stagnation i gallblåsan, var mottagningsperioden för detta komplex en månad. Alla tre huvuddoserna (Ventramin, pankreatin och hematamin) tog jag två gånger om dagen, efter frukost och lunch, två tabletter i taget - fyra tabletter per dag. Den huvudsakliga rekommenderade kursen som anges i anvisningarna är emellertid mycket kortare:

Men jag bestämde mig, det blir inte värre. Särskilt eftersom, enligt östlig medicin, är mjälten och bukspottkörtelns meridian den parade meridianen i magen - och det är här jag har huvudproblemet.

Slut på instruktionen, med angivande av tillverkare och distributör:

Jag vill säga några få ord om den långa och voluminösa när det gäller antalet piller, administrationskurser. Jag bestämde mig för detta utan tvekan, men ändå skulle jag inte rekommendera det till någon annan. Alla peptidpreparat av St. Petersburg-institutet för gerontologi är extrakt från könsorganen och i vissa fall grisar, det är i själva verket koncentrerade av polypeptider och nukleinsyror:

Människor som har problem med deponering av njurstenar, ökar uraten - bör definitivt tala om detta ämne med din behandlande nefrolog, för att med dessa sjukdomar är slaktbiprodukter (lever, njure, lungor, etc.) förbjudna i kosten. Instruktionerna i kontraindikationerna säger ingenting om detta, men jag, från en familjemedlems erfarenhet som lider av sådan saltavlagring, vet att i sådana fall måste man vara mycket försiktig så att inte förvärra situationen. Sanden utsöndras inte i urinen och ackumuleras i njurarna, vilket i slutändan kan hota operationen.

Jag är inte en läkare och det här är bara mina tvivel, men jag bestämde mig för att dela dem med dig, du vet aldrig. Jag själv skulle vara intresserad av att känna meningen med peptidutvecklare om detta ämne.

Läkemedlet är inte ett läkemedel, det är ett kosttillskott:

Och en sak kommer jag att säga att det gäller alla peptider från denna serie på Institutet för Gerontologi. Överallt i tabletterna används "kalciumstearat" som ett hjälpämne - Internet är fylligt med skrämmande innehåll om skadan av detta tillskott, men det verkar som om det inte går att göra utan.

Varför skriver jag detta, kanske när jag tar ett stort antal tabletter i taget eller en dag, innehållande kalciumstearat, som jag kan, kan det finnas någon skadlig bieffekt. Naturligtvis är allt bättre naturligt. Torkade örter, ekologiskt beredda komponenter från djurorgan, som i östmedicin, björn etc., men vi lever i en helt annan medicin. Globalt är det varken bra eller dåligt, bara annorlunda och våra förhållanden är olika.

Varje låda innehåller två plattor av tabletter. Små tabletter själva och ingen svårighet att svälja är:

När det gäller priser

Jag valde närmaste apotek via läkemedelssökplatsen, där de peptider som intresserar mig var de lägsta priserna. Som ett resultat köpte alla tre förpackningar av Pankramina till ett pris under fyra hundra rubel. Men jag vill notera att under inköpsperioden (februari-mars-april 2016) fanns det många erbjudanden på apotek till ett pris över 400 rubel. I allmänhet kommer en hel kurs, som min, att kosta dyrt.

Efter kursen antagning

Under månaden tog jag drogen, totalt 120 tabletter, 4 varje dag. Eventuella speciella problem med bukspottkörteln, som jag redan skrev, hade jag inte.

I allmänhet vill jag notera att jag hade en allmän förbättring av hälsan och i synnerhet mina problem med mag-tarmkanalen receded, om än tillfälligt (som det visade sig senare, förstör jag snabbt allting genom att ta den nödvändiga venemedicinen för mig).

Det fanns inga problem med bukspottkörteln som ett resultat av behandlingen. Men önskan att upprepa en annan kurs, varefter det heller inte. Jag ser inte förnuft i mitt fall att ta detta läkemedel vidare. Och jag kommer tillbaka till Ventramin och Hepatamin, men det här är ämnen för andra recensioner, jag har redan talat där.

Jag rekommenderar definitivt att uppmärksamma Pankramin på de personer som har hälsoproblem i samband med bukspottkörteln. Kanske hjälper han dig.

Ett stort plus för Pankramin är att detta läkemedel inte är ersättningsbehandling och bukspottkörteln mot bakgrunden av administrationen upphör inte att utföra sina funktioner. Det är utformat för att påminna kroppens celler hur de ska fungera, och inte ersätta deras funktioner.

Jag önskar er god hälsa och lång livslängd!

PANKRAMIN

  • Indikationer för användning
  • graviditet
  • Förvaringsförhållanden
  • Släpp formulär
  • struktur

Pankramin - bioregulatorn i bukspottkörteln, förbättrar bukspottkörteln, normaliserar processerna för matsmältning och metabolism i kroppen.
Komponenter för pankramin, som härrör från bukspottkörteln, innehåller inte insulin och är representerade av ett komplex av proteiner och nukleoproteiner som har en selektiv effekt på pankreas cellulära strukturer, vilket bidrar till aktiveringen av reparativa processer i körtelvävnaden, normaliseringen av dess endokrina och excretoryfunktioner.
Kliniska prövningar av Pankramin utfördes hos 125 patienter med kronisk pankreatit och latent form av typ 1-diabetes.
Den terapeutiska och profylaktiska effekten av Pankramin bedömdes genom dynamiken hos subjektiva klagomål, indikatorer på laboratorieblodprov, funktionstest och dynamiken i glukostoleransprovet.
Under användningen av Pankramin hos patienter med kronisk pankreatit ökade aptiten, förekomsten av dyspeptiska störningar minskade, det allmänna välbefinnandet förbättrades. En ökning av aktiviteten av pankreas enzymer (trypsin och amylas) observerades, vilket motsvarade positiv klinisk dynamik.
Hos patienter med latent form av diabetes mellitus användes Pankramin under kontroll av ett glukostoleransprov. Det visade sig att samtidigt som Pankramin togs, var det en gradvis minskning av blodglukosnivåerna följt av normalisering.
Pankramin rekommenderas att användas för att accelerera reparativa processer och återställa pankreasfunktioner vid akut och kronisk patologi i diabetes mellitus (insulinoberoende form), undernäring, matsmältningssjukdomar, lipid och kolhydratmetabolism. Det rekommenderas också för äldre att bibehålla bukspottskörtelfunktionen och normalisera aktiviteten i mag-tarmkanalen.
Klinisk erfarenhet antyder att den mest effektiva är den kombinerade användningen av Pankramina, Ventramina och Hepatamin i olika sjukdomar i mag-tarmkanalen, eftersom alla processer som förekommer i matsmältningssystemet är inbördes relaterade.

Indikationer för användning

Indikationer för användning av läkemedlet Pankramin är: insulinoberoende diabetes; sjukdomar i mag-tarmkanalen; akut och kronisk pankreatit pre- och postoperativ period under operationer på mag-tarmkanalen, bukspottkörteln och duodenum onkologiska sjukdomar, inklusive under strålning och kemoterapi; geriatrisk praxis.

Användningsmetod:
Pankramin tar 1-3 tabletter 2-3 gånger om dagen 10-15 minuter före en måltid, dricksvatten, utan tuggning.
Kurs: 10-14 dagar.
Upprepad kurs på 3-6 månader.

Kontraindikationer:
Kontraindikationer för användningen av läkemedlet Pankramin är: idiosynkrasionskomponenter av produkten, graviditet, amning.

graviditet

Ta läkemedel Pankramin kontraindicerat under graviditeten.

Förvaringsförhållanden

Läkemedlet Pankramin bör förvaras i torrt, utom räckhåll för barn, vid rumstemperatur.

Släpp formulär

Pankramin - tabletter som väger 155 mg.
40 tabletter per förpackning.

BAA Longwy Farm CYTAMINES - recall

Hepatamin, Ventramin, Pankramin

OM CYTAMINER - detta är inte riktigt ett kosttillskott, det är mer relaterat till gruppen av parafarmaceutiska läkemedel. De utvecklades av professor Hovinson vid Institute of Gerontology i St Petersburg för 20 år sedan för vår regering och militära tjänster. Det finns 18 cytaminer för varje organ för mage, lever, ögon, hypofys etc. Säljs i ett apotek SAMSON eller SUN kostar i genomsnitt 350 rubel ett paket, förutom epifamin kostar det 950 rubel. (eftersom den är gjord av ett litet hypofysorgan) jag observeras av en naturopath (det här är som en homeopat, även en naturlig förberedelse baserad på naturliga örter). Jag hade en illamående morgon. Det verkar som om du är gravid i 10 år, för att du känner dig sjuk som en gravid kvinna. Jag kom till denna läkare, hon diagnostiserade mig, problemet var i magen och försvagad immunitet. Hon ordinerade droger för mig och en av dem var CYTAMINER (PEPTIDBEREDNINGAR). De måste dricka 10 dagar. På den femte dagen av inträde minskade illamående avsevärt. De kan återpresna efter 3 månader. Jag har druckit flera kurser, all behandling har varit under hennes övervakning, och det är fortfarande på gång, magen och konsekvenserna som dyker upp i processen är svåra att läka. Men för tillfället är jag inte sjuk. Det finns liknande peptidpreparat gjorda i Tyskland av företaget Vitorgan. De är också gjorda på basis av extrakt från olika djurorgan, dessa preparat har utvecklats i 10 år. Jag skulle kalla dessa droger någon frälsning, de kan hjälpa till utan hormoner. Men det är värt att komma ihåg att det är bättre att inte ta något på egen hand, utan att hitta en läkare som behandlar med dessa droger, även om det inte blir lätt, även om jag har en vän som dricker alla 18 cytaminer en gång om året. och gillar ingenting. Jag dricker dem med 3, 4 namn, efter 10 dagar de kommande tre. och 10 dagar senare och sedan en paus på 6 månader.

Till exempel, hepatamin, ventraminponcramin, 2 tabletter, 2 gånger om dagen, på morgonen och på kvällen. FÖR 15 MIN FÖR MAT 1-paket (40 tabletter)

CEREBRAMIN, THIMUSAMINE, EPIFAMINE

eller 10 dagar

Karamin, vasalamin, cerebramin

. eller du kan se fotoböcker och komplex som tillverkaren erbjuder

och det är värt att komma ihåg att något läkemedel kan ha en allergisk reaktion, i min familj och vänner som ingen hade,

Här är en länk till en artikel om cytaminer hos en läkare [länk].

Det blir intressant att se:

-En film av Vlad Bykovs "Nanomedicin och artgränsen för en man" om procytaminer (peptidbioregulatorer) [länk],,

-Tal av Vladimir Hovinson (en professor som utvecklade peptidbioregulatorer-cytaminer, cytogener, cytomediner) på Rysslands kanal [länk],

-Irina Viner (hedrad tränare i Ryssland och Uzbekistan i rytmisk gymnastik) - På cytominerna (peptider) i programmet "livslängd" [länk].

Internet Ambulans Medical Portal

På bristerna hittade email [email protected]

statistik
Under dagen tillsattes 29 frågor, 53 svar skrivits, 2 av dem var svar från 6 specialister på 2 konferenser.

Sedan den 4 mars 2000 har 375 specialister skrivit 511 756 svar på 2 329 486 frågor.

Klagomål

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalys644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Sockersjuka socker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blodsocker395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Läkemedelsbedömning

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-tyroxin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukos-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbensoat135
  20. Natriumbensoat135

Pankramin

Hittade (11 inlägg)

Hej, jag skulle vilja rådfråga en nutritionist om en diet för ett barn på 1 år och 8 månader. De lider ofta av förstoppning, och i de sista dagarna har blod uppträtt i avföring. Barnläkare... öppen

9 december 2010 / Alexandrov A....

. I kroppen bryts transportfunktionen. Det är nödvändigt att stärka dessa kroppar. Det är bäst och säkrare att använda cytaminer, nämligen pankramin, det är säkert för spädbarn. För min del kan jag rekommendera de massagepunkter du ska göra. att titta på

Välkommen! Vänligen berätta om pankramin bioregulatorn är verkligen användbar eftersom den är berömd eller är det en konsument skilsmässa, öppen

Vänligen berätta om cytaminer. Har någon tagit dessa droger? att öppna

1 april 2005 / Maria

Hallå? Elena Vladimirovna! Tack för svaret. Läkaren föreskrev ett komplex av cytaminer: kondramin, cerebramin, ventramin, pankramin.. Att kosttillskott är attityd annorlunda. Här är jag i tvivel: att acceptera eller inte. Hur fungerar dessa droger, sida. att titta på

. Den första behandlingen: pyobakteriofag 20 dagar vid 20 mg 2 r / d och sporobakterin 20 dagar vid 2 ml. 2 p / d., Cytaminer: pankramin och hepatamin på morgonen, vazalamin på kvällen, 1 flik. 1 gång per dag För vidare behandling, är det nödvändigt att igen passera avföring analys? Poängen är. att öppna

. ålder. Med ett intervall på 2 månader tog hon 10 dagars kurser av näringstillskott som producerades av institutet för gerintologi "Pankramin" med tillägg av "vazalamin" (producerat av samma institut, det förbättrar fartygens skick) och andra gången med. att öppna

. ålder. Med ett intervall på 2 månader tog hon 10 dagars kurser av näringstillskott som producerades av institutet för gerintologi "Pankramin" med tillägg av "vazalamin" (producerat av samma institut, det förbättrar fartygens skick) och andra gången med. att öppna

Kan ett barn som är 10 år gammal med bukspottskörtelnsufficiens ta läkemedlet Pankramin, är det en biologisk produkt - är bukspottkörtelregulatorn eller är den endast för äldre? att öppna

I ett barn, bukspottskörtelns insufficiens och malabsorption. På apoteket såg jag en pankreatisk bioregulator av St. Petersburg biosyntesföretaget PANKRAMIN, vad skulle du säga om denna förberedelse och kan den användas av ett barn på 10 år? att öppna

Hej, vad är din inställning till cytaminer (speciellt Gepatamin, Pankramin, Ventramin) Är det här en annan reklam lokka eller är de riktigt bra som det är skrivet om dem? Tack. att öppna

Läkare, hur känner du dig om cytaminer (Gepatamine, Pankramin, Ventramine) Det skrivs mycket bra om dem. Är det möjligt att ta dem i händelse av kroniska sjukdomar i mag-tarmkanalen och IRD, ja, hur kan jag säga detta, självständigt. Bara aldrig engagerade i mig själv. att öppna

Pankramin läkare recensioner

Jag är den som alltid säger "Smile", för jag vet att allt kommer att bli bra!

Smile))))))
Du fångas igen)))
En dold kamera tar dig av när du tar ut dina pengar och bär den.

Pinocchio, en gång fångad)))

Det är vad jag pratar om, dessa peptider har uppfunnits av mycket dåliga människor, de samlar hela seminarier, bearbetar folket och går in i dem. Detta är en komplett dummy, noll utan pinnar.

Tillagt (01/29/2015 09:47)
---------------------------------------------
bestämde sig för att dricka pankramin, köpte den på grund av kostnaden för 340 rubel. nej vilken effekt!

Självklart, Slava713162, det här är en annons! ))) Du vet också bättre (och ännu mer så 100%)!

Om en person är en bra specialist och uppför sig lämpligt i kommunikationen, betraktas någon omnämnande av honom som en annons ?! ((
Vladimir Mikhailovich föreskrev en diet (jag äter 6 gånger om dagen i små portioner) + mineralvatten (Borjomi, Esentuki). Jag glömde vad salt mat är. När det finns en inflammatorisk process dricker jag pankreatin varje dag (i 10 dagar). Med starka smärtor utsåg han platifilin.

ZhenyaD, bara ditt meddelande (det första på forumet och så kort) liknar den vanliga annonseringen. Om de vill dela något skriver de vanligtvis en detaljerad historia med alla detaljer.

Och ordningen hos din läkare är den vanligaste - spasmolytiska enzymen diet.

Drug Pankramin: bruksanvisningar

Pankramin är ett biologiskt aktivt kosttillskott, pankreas bioregulator, som normaliserar matsmältningsförfarandena och metabolism i kroppen.

Internationellt icke-proprietärt namn

Pankramin - pankreas bioregulator, normalisering av matsmältningsprocesser och metabolism i kroppen.

Former för frisättning och sammansättning

Läkemedlet innehåller i kompositionen ett komplex av antioxidanter, extrakt av användbara substanser, peptider, proteiner och nukleinsyror härrörande från bukspottkörteln, liksom vitaminer (tiamin, riboflavin, retinol, niacin, tokoferol), mineraler (kobolt, zink, svavel, fosfor, molybden, mangan, natrium, kalium, kalcium, järn, koppar), aminosyror (glutamin, asparaginsyra, serin, treonin, glycin, leucin, lysin, arginin, valin).

Dessutom innehåller kompositionen ytterligare substanser: sackaros, potatisstärkelse, metylcellulosa, kalciumstearat, mat enterisk beläggning.

Tillägget finns i form av tabletter som väger 155 g. Förpackningen innehåller 40 stycken.

Farmakologisk aktivitet

Den aktiva substansen av animaliskt ursprung, som härrör från nötkreatur, påverkar strukturen hos cellerna i den mänskliga bukspottkörteln, aktiverar reparativa processer i körtelvävnaden, återställer sina viktiga funktioner.

Under kliniska prövningar avslöjades att läkemedlet framgångsrikt fungerar i olika riktningar:

  1. Den har en terapeutisk och profylaktisk effekt som bedömdes enligt indikatorerna för studier av blodprov, många test, tester och subjektiva yttranden av ämnena.
  2. Patienter med kronisk pankreatit under terapeutisk behandling kände en förbättring av aptit, allmänhetens välbefinnande, minskning av obehagliga symtom och en ökning av aktiviteten hos pankreatiska enzymer. Dessa tecken indikerar en positiv dynamik i behandlingsprocessen.
  3. Patienter med latent form av diabetes mellitus testades för glukostolerans, och samtidigt som de tog tillskott var det en minskning av glukosnivån i blodet, och sedan återvände den gradvis till normala.

Drogen återställer bukspottkörteln. Effekten av behandlingen ökar effektiviteten och det allmänna välbefinnandet förbättras.

farmakokinetik

Data om farmakokinetiska studier presenteras inte.

Indikationer för användning

Läkemedlet rekommenderas för behandling i följande fall:

  • insulinberoende diabetes;
  • pankreatit i akut och kronisk form;
  • patologi i mag-tarmkanalen;
  • förberedelse för operation och återhämtningsperiod efter det;
  • onkologiska sjukdomar (strålning och kemoterapi);
  • geriatrisk praxis.

Kontra

Allergisk reaktion, överkänslighet mot enskilda ämnen i läkemedlet.

Hur man tar Pankramin

Läkemedlet kan tas som ett självständigt medel för förebyggande ändamål för att upprätthålla kroppen och som en del av komplex terapi.

Beroende på sjukdomens allvar är det rekommenderat att ta 1-3 tabletter 2 eller 3 gånger om dagen, 15 minuter före måltiden, med ett glas rent, icke-kolsyrat vatten. Varaktigheten av kursen och den nödvändiga dosen ska bestämmas av den behandlande läkaren, oftast är det 14 dagar. Upprepad behandling kan göras på 3-6 månader.

Med diabetes

Kosttillskott rekommenderas att få med diabetes mellitus av någon typ för att återställa pankreasfunktioner och för att förbättra fysiologisk regenerering. Doseringen och varaktigheten av administreringen beror på sjukdomsstadiet och de medföljande symptomen.

Biverkningar av Pankramina

Biverkningar när man tar tillskott upptäcks inte.

Påverkan på förmåga att driva mekanismer

Läkemedlet påverkar inte hanteringen av olika mekanismer negativt, så det kan tas av förare, maskinoperatörer och andra arbetare vars arbete är relaterat till behovet av att koncentrera sin uppmärksamhet.

Särskilda instruktioner

I kosttillskott finns inga spår av insulin eftersom de aktiva substanserna som erhållits från nötkreatur länge kvarstår i en alkalisk miljö som förstör insulin.

Använd i ålderdom

Ett biologiskt aktivt kosttillskott rekommenderas för äldre patienter för att bibehålla bukspottkörteln och hela kroppen i ett hälsosamt tillstånd.

Utnämning till barn

Tillförlitlig information om behandling av barn med läkemedlet identifierades inte, så behovet av denna behandling bestäms av barnläkaren individuellt.

Använd under graviditet och amning

Tillägget rekommenderas inte att tas under graviditet och under amning.

Använd i strid med njurfunktion

Vid njurfel rekommenderas att rådfråga en läkare om möjligheten att ta läkemedlet.

Använd i strid med levern

En kosttillskott har en positiv effekt på levern, men dosen måste bestämmas av en expert individuellt för varje patient.

Överdosering av Pankramina

Fall av överdosering är inte registrerade.

Interaktion med andra droger

Läkemedlet är väl kombinerat med andra medicinska växter eller syntetiska medel i form av tabletter, pulver eller tinktur vid behandling av olika sjukdomar:

  1. I gastrit kan gastriska och duodenala sår, kronisk pankreatit, komplettera kombineras med Ventramin, Thymusalin och Vasalamin. Den rekommenderade kursperioden är 2 veckor.
  2. Med hepatit i kronisk fas, gallvägar dyskinesi, cholecystit, levercirros, kompletterar tillägget effektivt med hepatamin och timusalin. Mottagningstiden är 14 dagar.
  3. När det gäller sockerdiatheb i en insulinoberoende form rekommenderas läkemedlet att tas med hepatamin, vasalamin och epifaminom, renisamin och oftalamin Terapeutisk kurs - 14-20 dagar.
  4. I kolelithiasis har kosttillskottet god kompatibilitet med hepatamin, vasalamin och dessutom med thymusamin. Behandlingsförloppet är 2 veckor.
  5. Vid gynekologi måste läkemedlet kombineras med hepatamin och tymusamin.
  6. I den postoperativa perioden för sjukdomar i mag-tarmkanalen rekommenderas läkemedlet för användning med Ventramine, Hepatamin, Vasalamin och Thymusamin. Återhämtningskurs - 2 veckor.
  7. För att förbereda sig för tävlingen bör det biologiskt aktiva kosttillskottet tas som en sportnäring med Hondramin, Vazalamin, Hepatamin, Thymusamin och Renisamin i 20 dagar.

Dessutom kan läkemedlet användas i dermatologi för att rengöra kroppen tillsammans med olika krämer, sprayer och oljor.

Innan du använder läkemedlet i kombination med andra droger rekommenderas att du konsulterar en specialist och följer hans rekommendationer.

Kompatibilitet med alkohol

Läkemedlet rekommenderas inte att tas med alkohol, eftersom Andar är dåliga för hela kroppen, så behandling kan vara värdelös.

analoger

Direkta analoger av kosttillskott existerar inte, men liknande läkemedel är pankreatin, Creon, Mezim Forte, Festal, Panzinorm, Pangrol.

Internet Ambulans Medical Portal

På bristerna hittade email [email protected]

statistik
Under dagen tillsattes 29 frågor, 53 svar skrivits, 2 av dem var svar från 6 specialister på 2 konferenser.

Sedan den 4 mars 2000 har 375 specialister skrivit 511 756 svar på 2 329 486 frågor.

Klagomål

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalys644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Sockersjuka socker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blodsocker395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Läkemedelsbedömning

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-tyroxin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukos-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbensoat135
  20. Natriumbensoat135

Pankramin

Hittade (11 inlägg)

Hej, jag skulle vilja rådfråga en nutritionist om en diet för ett barn på 1 år och 8 månader. De lider ofta av förstoppning, och i de sista dagarna har blod uppträtt i avföring. Barnläkare... öppen

9 december 2010 / Alexandrov A....

. I kroppen bryts transportfunktionen. Det är nödvändigt att stärka dessa kroppar. Det är bäst och säkrare att använda cytaminer, nämligen pankramin, det är säkert för spädbarn. För min del kan jag rekommendera de massagepunkter du ska göra. att titta på

Välkommen! Vänligen berätta om pankramin bioregulatorn är verkligen användbar eftersom den är berömd eller är det en konsument skilsmässa, öppen

Vänligen berätta om cytaminer. Har någon tagit dessa droger? att öppna

1 april 2005 / Maria

Hallå? Elena Vladimirovna! Tack för svaret. Läkaren föreskrev ett komplex av cytaminer: kondramin, cerebramin, ventramin, pankramin.. Att kosttillskott är attityd annorlunda. Här är jag i tvivel: att acceptera eller inte. Hur fungerar dessa droger, sida. att titta på

. Den första behandlingen: pyobakteriofag 20 dagar vid 20 mg 2 r / d och sporobakterin 20 dagar vid 2 ml. 2 p / d., Cytaminer: pankramin och hepatamin på morgonen, vazalamin på kvällen, 1 flik. 1 gång per dag För vidare behandling, är det nödvändigt att igen passera avföring analys? Poängen är. att öppna

. ålder. Med ett intervall på 2 månader tog hon 10 dagars kurser av näringstillskott som producerades av institutet för gerintologi "Pankramin" med tillägg av "vazalamin" (producerat av samma institut, det förbättrar fartygens skick) och andra gången med. att öppna

. ålder. Med ett intervall på 2 månader tog hon 10 dagars kurser av näringstillskott som producerades av institutet för gerintologi "Pankramin" med tillägg av "vazalamin" (producerat av samma institut, det förbättrar fartygens skick) och andra gången med. att öppna

Kan ett barn som är 10 år gammal med bukspottskörtelnsufficiens ta läkemedlet Pankramin, är det en biologisk produkt - är bukspottkörtelregulatorn eller är den endast för äldre? att öppna

I ett barn, bukspottskörtelns insufficiens och malabsorption. På apoteket såg jag en pankreatisk bioregulator av St. Petersburg biosyntesföretaget PANKRAMIN, vad skulle du säga om denna förberedelse och kan den användas av ett barn på 10 år? att öppna

Hej, vad är din inställning till cytaminer (speciellt Gepatamin, Pankramin, Ventramin) Är det här en annan reklam lokka eller är de riktigt bra som det är skrivet om dem? Tack. att öppna

Läkare, hur känner du dig om cytaminer (Gepatamine, Pankramin, Ventramine) Det skrivs mycket bra om dem. Är det möjligt att ta dem i händelse av kroniska sjukdomar i mag-tarmkanalen och IRD, ja, hur kan jag säga detta, självständigt. Bara aldrig engagerade i mig själv. att öppna

tsitaminy

Kunskap om aminosyrasammansättningen av proteiner, dechifiering av genokoden på kompositionen och beståndet av dess beståndsdelande aminosyror, förståelse av varje aminosyras roll för att säkerställa livets process leder till skapandet av cytaminer - en slags "reparationssatser" för "reparation" av det defekta genokodsd DNA i cellen hos motsvarande organ eller körtel. Cytaminer införs endast i DNA av mänskliga celler när det finns skador och tecken på "åldrande". Alla cytaminer är strikt riktade. De är fysiologiska korrektorer av kroppsfunktioner och används för att behandla eller förebygga olika sjukdomar och patologiska tillstånd. Utbredningen av cytaminer fortsätter att expandera. Följande cytaminer har visat sig:

Thymusamin är en normaliserare av tymuskörteln (thymus körtel), som stimulerar hypofysen att producera tillväxthormoner. Således påverkar thymus direkt metaboliska processer. Som ett resultat börjar hela det endokrina systemet att fungera. Objektivt, utan att tymusen kan ingå i de andra körtlarna i optimalt läge för att arbeta helt enkelt inte. Thymusamin ger ökad immunitet. Riktad användning är nödvändig för sådan patologi som misstänkt liten tillväxt: det kommer en naturlig ökning. Ger en snabb och bestående effekt vid behandling av endokrina och immunsjukdomar: fetma, purulenta sår, immunbrist i olika manifestationer. Praktiskt taget tillämpas alltid första och obligatoriska i ett par med vazalamin.
KORAMIN - bidrar till snabb återhämtning av hjärtmuskeln (myokard). Värdet av denna faktor är svårt att överskatta, eftersom alla metaboliska processer i kroppen beror på tillståndet i det kardiovaskulära systemet. Särskilt effektiv för patienter med hjärtinfarkt. Om du tar Coramin enligt programmet har patienten en chans att leva med ett ovanligt hälsosamt hjärta.
Vasalamin - återställer blodkärlens väggar. Behövs ytterligare förklaringar? Vital diabetiker "med erfarenhet". Det är indicerat för patienter med åderförkalkning av artärer och senilpurpura. Hjälper till att minska "dåligt" kolesterol, ökar styrkan i väggarna i kapillärerna. Det är oersättligt vid störningar i hjärncirkulationen, särskilt effektiv i kombination med coramin och cerebramin. Eftersom det "dåliga" kolesterolet är Trichomonas "skit", som lever i kärlsystemet och långsamt förtär blodkärlens väggar, är det viktigt att reparera CVS. Lär dig grunderna, certifierad läkare - dropout!
Cerebramin - återställer det kränkta genokods-DNA i hjärnceller. Resultatet är restaureringen av de mycket nervceller som traditionellt anses vara "icke-förnybara". Ta bort problem med hjärnpatologier. Var noga med att följa metoden för tillämpning.
HEPATAMIN - återställer leverns funktioner efter att ha lidit akuta och kroniska skador. Det indikeras för några patologier, som med mer eller mindre allvarlig sjukdom påverkas levern först (hepatit, cirros), som är fallet med antibiotika och andra lever-depressiva läkemedel; med manifestationen av åldersrelaterade förändringar i levern. Används otvetydigt efter sådana avgiftare och stimulanser av levern som lecitin och pumpaolja. Särskilt viktigt vid återhämtning efter att ha lidit hepatit, cirros och cancer hos någon lokalisering.
PANKRAMIN - accelererar återställandet av pankreasfunktioner i sina akuta och kroniska skador, diabetes, matsmältningsstörningar, lipid och kolhydratmetabolism. Det är nödvändigt vid det sista skedet av behandling av insulinberoende diabetes mellitus, eftersom det medför att regenerationen av hela bukspottkörteln kommer från rester av vad som var vid behandlingstiden. Pankramin eliminerar bukspottkörtelcellstransplantationsoperationer i levern, som övas i kirurgi. Icke insulinberoende diabetes kureras snabbare med hjälp av pankramin.
KONDRAMIN - accelererar återställandet av funktioner, tillväxten av broskvävnad vid inflammatoriska och metaboliska dystrofiska lesioner i leder och ryggrad. Särskilt imponerande är regenerering av raderade skivor och rehabilitering av ankyloserande spondylit. Främjar korrekt kalciumabsorption. Det är han som orsakar tillväxten av broskvävnaden hos intervertebrala skivor med de motsvarande patologierna i muskuloskeletala systemet, när ett resultat är nödvändigt, och inte en tillfällig lättnad.
BRONHALAMIN - accelererar återställandet av bronki och lungans funktioner i akuta och kroniska sjukdomar i andningsorganen av infektiös och icke-infektiös ursprung, bronkial astma. Det återställer snabbt motsvarande organ efter en behandlingstid för lung- och halscancer. Data om behandling av tuberkulos är ännu inte tillgängliga, eftersom pulmonologerna inte använder det (de vet helt enkelt inte att det finns ett sådant läkemedel och därför inte använder det). Användningen av alkoholtinktur av ung aspenbark under behandling av tuberkulos innefattar bronchalamin som en del av ett omfattande program.
VENTRAMIN - återställer magslemhinnan med eventuella skador, undernäring, matsmältningsstörningar, i postoperativ period, särskilt efter behandling av magsår, men begreppet behandling innefattar dessutom behandling och inte strålning eller kemoterapi.
TIRAMIN - mycket behövs här:
Underhålla information inte bara för endokrinologer:
i 1982 avskaffades GOST på obligatorisk saltjodisering;
genom sköldkörteln pumpas hela volymen av blod i genomsnitt i 17 minuter;
hastigheten på blodets rörelse genom sköldkörteln = 42 cm per sekund;
det genomsnittliga dagliga intaget av jod är 300 mcg;
efter tjernobylolyckan är det svårt att hitta icke-radioaktivt jod;
brist på medvetenhet om befolkningen om sköldkörtelns betydelse för hälsan och användningen av säkra källor till jod, inte apotek, är deprimerande;
Inget av programmen för stabiliserande vikt (och fullständighet) kommer att fungera om den defekta sköldkörtelns funktioner inte normaliseras, oavsett vem som ljugit om "panacea" och hur mycket pengar du än har kastat i en tom idé. Därför, kära damer, när du ser för tjock kvinna framför dig, sitter vid bordet hos en endokrinolog och ger värdefulla tips för viktminskning, tror du, tänk...
Tyramin är sålunda en normaliserare av ämnesomsättningen av sköldkörtelceller, och det rekommenderas för något av dess patologier att påskynda behandlingen, för att förhindra dessa patologier, för att minska de skadliga effekterna av strålning och kemoterapi, för att behandla eventuella endokrina störningar. Tymus- och sköldkörteln, som vi ser, är inte förgäves topografiskt belägna sida om sida: tillsammans stimulerar de det endokrina systemet och immunsystemet. Den ökade prestige i sköldkörteln i immunförmåga är associerad med den senaste upptäckten av jodens roll i kampen mot blodsparasiter. Det är bättre att ta tyramin efter en kurs av mikronäringsmedel för att inte tröttna vår kropp med sökandet efter det som helt enkelt inte är i det.
SUPRENAMIN - normaliserar den metaboliska aktiviteten hos binjurvävnad och rekommenderas för att påskynda behandlingen av någon binjurepatologi med långvarig exponering för yrkesmässig och neuro-emotionell stress samt för att bibehålla binjurens barkfunktion hos äldre. Användningen av suprenamin ökar effekten vid behandling av hormonella störningar i gynekologi, eftersom det är binjurarna som deponerar könshormoner.
Renisamin - normaliserar ämnesomsättningen och eliminerar kärlsjukdomar i njurens vävnader. Det rekommenderas för alla njursjukdomar, men det bör noteras att även de inledande stadierna av behandlingen av pyelonefrit och glomerulonefrit skiljer sig avsevärt från varandra.
Läsaren är troligen slagen av en obsessiv "avstå" - med någon patologi... Jag kan inte göra någonting: egenskaperna hos cytaminer är sådana, jag har ingenting att göra med det, och jag ser bara min uppgift att få kunskap, inte förkunna en känsla.
EPIFAMIN - är ett komplex av proteiner och nukleoproteiner specifika för epifysens vävnader. Den har en normaliserande effekt på immunologiska och neuroendokrina parametrar, har antioxidantegenskaper och stabiliserar epifysens funktioner.

NÖDVÄNDIG INFORMATION: Enligt författarna till mer än 5.000 publikationer, och baserat på resultaten från många tusen av dess tillämpningar vid behandling av cancer, spelar hormonet i tallkörteln en unik roll: det hjälper lymfocyter och vita blodkroppar igenkänna tumörceller och bekämpar dem på ett korrekt sätt. Termen lymfocyter tas i den meningen att den tolkas av officiell medicin. Det är för tillfället vi antar att de är immunförsvarare. För att inte omedelbart skrämma läsaren med nya, ovanliga tolkningar för honom bestämde jag mig för att lägga huvudblåset mot den hematologiska förvirringen i den fjärde boken, som heter "Praktisk tillämpning av principen om otillåtlighet av sjukdomar". Där ska jag försöka förklara vår syn på dessa celler, men läs nu texten i det sätt att förstå att modern medicinsk "vetenskap" har lärt dig. Jag hoppas att den information som erhållits i läsningsprocessen kommer att leda dig i en medveten ansträngning för att försöka förstå sanningen. Uttrycket "tumörceller" är här given ur vana, och i det relevanta avsnittet i boken som ägnas åt behandling av cancer vid lokalisering, stadium och grad av metastas kommer detta problem att lösas i tillräckligt mycket.
I många forskningsinstitut av den ryska akademin för medicinska vetenskaper, melatonin, efter ganska omfattande testning, rekommenderas för användning efter strålning och kemoterapi. Och även om onkologer använder melatonin för att öka graden av patientimmunitet, är det inte meningsfullt, men endast att känna igen effekten av melatonin som en faktor som ökar risken att minska de skadliga konsekvenserna av allmänt accepterade metoder för att "behandla" cancer. Det finns hopp om att gapet i bristen på förståelse för uppenbara sanning redan har brutits. Låt det vara ganska litet, men det finns redan ett resultat: onkologer börjar känna igen melatonin. Hur man cure cancer och vad är melatonins roll i denna process kommer vi att överväga senare. Medan sådana fakta (som inte bara specifikt upprepas i texten):
melatonin börjar producera vid 7 års ålder;
Vid 25 års ålder produceras maximalt melatonin;
en minskning till nivån på 20% av det maximala (vanligtvis vid 60 års ålder) öppnar vägen för cancer;
melatoninhalten i alla cancerpatienter är alltid under 20%.
Det finns två viktiga funktioner av melatonin:
det bidrar till att snabbt anpassa sig till lokal tid när man rör sig i rymden;
under en abrupt tidszoner normaliserar den sömn, vilket gör den fullfjädrad och "vetenskapligt motiverad", det vill säga sömnens varaktighet blir en multipel av 1,5 timmar: som ett resultat kommer du först att ha tillräckligt med 7,5 timmar för att helt sova och sedan 6 timmar.
Idag har medicin erkänt att en persons livslängd beror på tillståndet i sitt endokrina system, och tillståndet i det endokrina systemet beror på sköldkörteln, tymus och furukörtlarna. Om levern finns inget tal - det beror själv på arbetet hos de listade körtlarna.

OFTALAMIN - har en normaliserande effekt på cellernas metabolism i ögonloppens vävnader och hjälper till att återställa optiska strukturer i ögat. Det rekommenderas att påskynda behandlingen av eventuella ögonpatologier, inklusive de äldre, eller helt enkelt för att förbättra synen.
OVARIAMIN - normaliserar funktionell aktivitet hos äggstocksceller och rekommenderas för att påskynda behandlingen av inflammatoriska och infektiösa processer i äggstockarna, för att återställa menstruations- och reproduktionsfunktionerna och för äldre kvinnor att upprätthålla reproduktionsorganens funktioner. Vid behandling av infertilitet orsakad av kroniska smittsamma lesioner finns inget alternativ.
PROSTALAMIN - accelererar återställandet av prostatakörtelns funktioner med prostatit, sexuell dysfunktion och urineringstörningar. Förbättrar prostatakörtelns utsöndringsegenskaper.
TESTALAMIN - återställer testernas funktioner, optimerar spermatets kvalitet och rörlighet, återställer status quo med infertilitet, hanklimax. Normaliseringen av könshormoner ökar mental och fysisk prestanda, minne, minskar irritabilitet, svettning, ökar libido och generellt välbefinnande.
Dessa cytaminer är tillräckligt för att inse att idag nästan alla förvärvade sjukdomar kan botas. Dessutom är listan över utvecklingen långt ifrån uttömd. Jag hoppas att efter att ha läst hela boken kommer det att finnas en övertygelse om att det för närvarande bara en självomsorgsman kan bli sjuk.

Cytaminer: regimer, läkarundersökning

Cytaminer är en grupp kosttillskott som innehåller proteinmolekyler härrörande från olika djurvävnader. Detta är främst nötkreatur. Vissa läkemedel härrör från grisvävnad. Det antas att cytaminer kan användas för att behandla sjukdomar i de organ som de härleds från. Dessa tillskott säljs i apotek och Internet i form av tabletter. Pris - ca 500 rubel per förpackning.

Typer av cytaminer

Totalt finns 17 typer av cytaminer. De är avsedda för behandling av olika grupper av sjukdomar.

Cerebralum - hjärncytamin. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från hjärnan hos nötkreatur. Accepteras för störningar i hjärncirkulationen, efter traumatisk hjärnskada, för att förbättra minnet.

Vasalamin - cytamin för blodkärl. Det innehåller ett komplex av proteiner isolerade från nötkreatur. Det tas för att minska nivån av kolesterol i blodet, normalisera mikrocirkulationen, stärka kapillärerna.

Bronkhalamin - cytamin för bronkierna. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från boskens bronkier. Godkänd för behandling av bronkit, bronkial astma, lunginflammation.

Kondramin - cytamin för brosk. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från nötkreaturbrusk. Godkänd för regenerering av ben och brosk, återställande av leder, eliminering av inflammatorisk process.

Oftalamin - cytamin för ögonen. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från nötkreaturens ögon. Det tas för att förbättra synskärpa, med diabetisk retinopati eller retinal dystrofi.

Ovariamin - cytamin för äggstockarna. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från äggstockarna hos grisar och nötkreatur. Accepteras för behandling av kronisk adnexit, eliminering av symptom på klimakteriet normaliserar menstruationscykeln.

Coramin - cytamin för hjärtat. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från hjärtmuskeln hos nötkreatur. Det tas för att minska myokardisk syreförbrukning, lägre blodtryck, återhämta sig från hjärtinfarkt.

Hepatamin - cytamin för levern. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från nötkreaturslever. Det tas vid leverinsufficiens, för behandling av hepatit eller cirros.

Ventramine - cytamin för magen. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från nötkreatursmagen. Accepteras för behandling av magsår - inte bara magen, men även 12-pertsnoy-tarmen, är effektiv för gastrit.

Pankramin - cytamin för bukspottkörteln. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från bukspottkörteln. Accepterad för behandling av akut och kronisk pankreatit, pankreas excretionsfel, diabetes mellitus.

Renisanin - cytamin för njurarna. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från njurarna från nötkreatur och grisar. Godkänd för behandling av nefrit och neuros. Normaliserar njurfunktionen.

Suprenamin - cytamin för binjurarna. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från binjurar av nötkreatur. Det tas för att öka androgenproduktionen, eliminera stress.

Tyramine - cytamin för sköldkörteln. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från sköldkörteln hos nötkreatur och grisar. Det tas med en ökning av sköldkörteln, hypotyreoidism (bristande funktion), återställer ämnesomsättningen.

Thymusamin - cytamin för immunitet. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från tymus av nötkreatur. Det tas för att stimulera immunitet vid immunbrist, med frekvent förkylning, efter kemoterapi eller strålning.

Prostalamin - cytamin för prostata. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från prostatakörteln av nötkreatur. Godkänd för behandling av godartad prostatahyperplasi, normalisering av urinering och erektion.

Testalamin - cytamin för människors hälsa. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från nötkreaturens testiklar. Det tas för behandling av manlig infertilitet, impotens, stimulering av sexuell lust, ökning av androgenernas nivå i blodet.

Epifamin - Citramin för endokrin funktion. Innehåller ett komplex av proteiner isolerade från pinealkörteln av nötkreatur. Godkänd för normalisering av hematopoetisk funktion och nivån av hormoner i blodet.

Cytaminregimer för olika sjukdomar

Alla cytaminer tas på samma sätt, oavsett din sjukdom. Det ser ut så här:

  • endos - från 1 till 3 tabletter;
  • Registreringsfrekvensen - 2-3 gånger om dagen
  • ta 15 minuter före måltid, utan tuggning
  • Kursens längd - 2 veckor
  • 3-6 månader behöver en andra kurs.

Skador levern? Ät levern! Skador på huvudet? Ät hjärnan! Ett sådant primitivt tillvägagångssätt för medicin utövades av vilda stammar av människor för flera tusen år sedan. Har inget ändrats sedan dess?

Vissa mekanismer av terapeutiska effekter kan förklaras, om du verkligen försöker. Till exempel innehåller äggstockarna av grisar och kor östrogener. När konsumeras inuti kompenseras bristen på kvinnans egna hormoner delvis och symptomen på klimakteriet försvinner. Men östrogen, liksom andra äggstockshormoner, behandlar inte adnexit!

diskussioner

№39. Tyramin. Recensioner om receptionen.

750 inlägg

Diskussionsämne skapat för dem som vill lämna feedback om sin erfarenhet av användandet av dåligt.

Min TSH minskade från 4,5 till 0,4 i månaden av tyraminadministration, tog en månad
då bytte hon till tibon.

Och mamma (72 år), ett år på en tyramin. Hon känns bättre med henne. än utan honom.
================================================== ========
https://vk.com/topic-50079856_30714933?offset=2000 1 oktober 2015
Jag började med tyramin, men sköldkörteln krossade den,
Därefter tog en vän Tibon från Tyskland.

Elmira, någon forskat med kosttillskott?
nonsens

utfärdat patent, betalad skatt och. att nätverket för handel.

Nina, för objektivitetens skull, låt oss kalla honom rätt? Tyramin är inte ett läkemedel. som tillsatsmedel. TO-BAS-SC.

Jag blev inte trött på swaggering och skulle inte bli uttråkad.
Det kan inte finnas någon enda botemedel mot diarré och förstoppning
Det som är speciellt roligt i anteckningarna till dessa piller är rekommendationen att tillämpa den i 3 veckor. ja.. det är normalt, något. roligare snyggare. tog 3 veckor - och woo a la, fick en hälsosam schzh
Jag tror att det, som något kosttillskott, är det för hälsosamma människor som inte har några hälsoproblem
Han kommer inte bota någon
och ta det dagligen - dyrare är dyrare än amerikansk bokning! Det dyraste varumärket av torkad sköldkörtel.
************************************************** *******

"För att" fördöma ", behöver vi bra motprov !!"
svar:

Det finns tillräckligt med dem, men iakttagande av etik nämner jag inte exempel med efternamn. Det här är inte min tvist med dig i personliga meddelanden, information som är synlig för hela nätverket.
======================================

och resten av läkemedelslinjen TESTAD DE också för hjärtat, synen, magen?
OCH..INTERESNO. VAD SHOW.. Herr Havinson
på grundval av vilka sjukhus genomfördes forskning? hur länge? var publiceras resultaten? i vilka medicinska publikationer?

"Och forskningen ges i artikeln om detta läkemedel."
svaret
Artikeln innehåller # ord som inte bekräftas av någonting. utan hänvisning till sann forskning.

om utvecklingen av polypeptider tillhörde Institute of Gerontology, tror jag att de inte skulle misslyckas med att utfärda relevanta patent och få en belöning för den.
men vi ser att i idrottsfarmakologi används peptider i en injektionsform. Och klart inte på förslag av ovanstående institution.