Recensioner av sjukhuset i Ryska akademin för vetenskap (CDB RAS) i Moskva

Vi tackar hjärtligt Tverdikova Maria Anatolyevna, Tatyana Vitalyevna, Romerska Mikhailovich och all personal på avdelningen för ART av den centrala designbyrån för den ryska akademin för vetenskaper! Vi kom till kliniken på rekommendation av en vän och ångrade aldrig det. Noggrann uppmärksam attityd, kompetenta specialister. Genomförde en undersökning, då var det behandling. Det tog tre månader att förbereda sig för IVF, och programmet började. Vid varje steg förklarade läkarna allting, dagliga injektioner, piller. Då en punktering under narkos. Narkosläkare är ett mirakel! Jag kommer inte ihåg namnet, tyvärr. Narkos - en saga! Embryologen Tatyana Vitalevna berättade allt för oss och visade bilder. Efter överföringen av två veckors väntan, som i glömska. De kom till kliniken två veckor senare för att donera blod för graviditet, och nu - jag är gravid! Det är nu 34 veckor av graviditet, känslan av lycka ökar varje dag! Tack så mycket! Läkare av institutionen, systrar, administratör Ana (mycket söt och uppmärksam), tack för vår lycka! Var noga med att komma till dig igen!

Dåliga recensioner i denna chatt är sannolikt kvar av personer som aldrig har adresserat till andra Moskva kliniker. Jag vill inte förtala sitt arbete (Gud är deras domare), men jag skulle vilja lämna den bästa möjliga översynen om de uppgifter som doktorn utförde vid det centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskaper! Den 23 december 2018 led min fru en allvarlig skada på axelledet (splittrad fraktur med förskjutning). Konsulium av specialister av CITO, sammanfattade skadan som oanvändbar och utsåg installationen uteslutande protes. Och operationen var planerad till januari 15 (!). Detta är praktiskt taget med en "sönderdelad" hand och utan observation av den medicinska personalen. Vi ansökte till den ryska akademiska vetenskapsakademins centrala kliniska sjukhus den 1 januari och redan den 2 januari genomfördes en operation och vårt ben återställdes. Operationen utfördes av Starostenkov Alexander Nikolaevich. Det här är en ung och väldigt blygsam traumatolog, ortopedist. Tack vare hans yrkesskicklighet har vi kommit att tro att rysk medicin har en framtid! Tack så mycket, Alexander Nikolaevich. Stor framgång för dig i ditt hårda arbete. Lycka till.

Jag var på tarmundersökningen, mycket tacksam för hela gruppen av specialister som gjorde denna procedur, speciellt tack till sjuksköterskorna Vasilyeva Larisa Vladimirovna och Gorshkova Ekaterina Vladimirovna. Mycket vänlig, ansvarig, uppmärksam, assistenter till läkare. Jag gratulerar alla på 2019 år!

Vi tackar hjärtligt avdelningschef Spine-ortopedi CDB Sciences, läkare traumatolog, ortopedi, neurokirurgi Nurmuhametova Renata Madehatovichu. Läkare Orthopaedic Trauma (vertebrolog) trauma och ortoped separation CDB RAS och RAS MDC CDB, d. M. N., professor vid Institutionen för ortopedi och traumatologi RUDN Abakirova Medetbek Dzhumabekovichu. Tack för ditt hårda arbete, för högsta professionalism, vänlighet, känslig och uppmärksam attityd. Tack för ditt stöd och din positiva attityd. Tack också till läkaren Narkosläkare Kondratova IL, läkare Tkachenko NA Speciellt tack till den vackra, vänliga medicinsk personalavdelningen Spine, nämligen äldre sjuksköterska Illarionova NI, sjuksköterskor Bogomolova VS, Zinov'eva L. B., Pannova L. S., Potapova O. A., Trofimova I. Yu. Madshcha medicinsk komposition: Abramova V., Raldugina M., Vershinina O., Erofeeva L., S / x. L. V. Baryshnikova för tolerans, lyhördhet, värme, renlighet och komfort, för en bekväm vistelse under behandlingen, för uppmärksam vård och känslighet för patienter. Jag önskar dig god hälsa, framgång i ditt nödvändiga eftertraktade arbete. Med vänliga hälsningar, Rozhentseva Elena Viktorovna.

Ett bra ställe, personalen är artig, doktorn tycktes vara ganska kompetent, men det fanns stunder som inte passade mig. 1) Det är svårt att komma igenom, administratörer är helt omedvetna om vad, var och hur de går. "Måste jag anmäla mig till allergitest, din läkare sa att du gör det här?" - Tja, du vet, du kommer att diskutera detta med läkaren, han kommer att berätta om det är möjligt eller inte. Jag kommer skriva ner dig för ett samråd, - och det här, bara i fallet, en extra tusen för en andra möte - och du bestämmer dig själv. "-" Och hur mycket kostar det? "- Det finns ingen information på webbplatsen." Ja, jag vet inte, vägledas av summan av 5 tusen, men i allmänhet kommer läkaren att berätta. "Administratören lovat att klargöra detta med din läkare och ringa mig tillbaka, ingen, naturligtvis, det gjorde jag inte ringa tillbaka. Ungefär lika, men naturligtvis i mindre omfattning under samtalet med doktorn." Asit vi ska injektioner 18.000 för kursen. " - "Men jag hörde att oralt är billigare, och injektioner är inte särskilt praktiska. Hur mycket kostar det? "- Jo, oralt kanske du inte är lämplig, det kommer jag inte att säga så exakt, kom med testresultat, vi får se." 2) Från den första punkten är det faktiskt redan sett mycket höga priser. Samma procedurer hos Institutet för Allergologi är till exempel två till tre gånger billigare, där priserna läggs upp direkt på webbplatsen, eller kallas tydligt en administratör om du ringer dem. Förmodligen är behandlingen här inte dålig, men jag är inte redo att överbetala.

God eftermiddag Jag vill lämna en recension för att uppmärksamma sjukhusadministrationen på arbetet hos vissa anställda som tydligt inte är på plats. Mottog en betald tjänst - filmade ett EKG för antagning till arbete. Det faktum att jag stod inför medeltiden är att säga ingenting. Ett EKG togs av en viss Svetlana, antingen Ivanovna eller Vasilyevna. Det här är hemskt! Rude, ill-manlig man. Det var en känsla att jag gjorde en stor tjänst! Och det här är för mina pengar. Jag kommer aldrig kontakta detta center igen. Och jag råder inte andra. Om administrationen sålunda närmar sig tillhandahållandet av betalda tjänster, kommer ingen med tiden att gå till denna "scoop" och kommer inte. Det är synd, kamrater!

Jag, Obukhova Tamara Prokopievna, uttrycker min djupa tacksamhet till chefen för den kirurgiska avdelningen för det centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskapen Azimov Rustam Khasanovich för hans snälla hjärta och gyllene händer. Det här är en läkare från Gud som valde ett yrke genom kall och förlänger människors liv när andra vägrar svåra fall. 14 år av plåga med navelbråck, bandage, smärta. Kirurger vägrade att göra operationen på grund av 78 års ålder, övervikt, hjärtproblem och ådror, och ångestet fortsatte. Min kära doktor uppfyllde min välskötta dröm, gjorde mig en operation som låter dig leva ett helt liv utan bandage. Vackert sjukhus, artig personal, omringade mig med omsorg och uppmärksamhet. Många tack till all sjukvårdspersonal.

I juni vände sig Pletner P.N. till en prokologläkare. med blödning och smärta i anusen. Diagnosen är akut analfissur och hemorrojder. Månad sätta ljus, piller, rekommendationer. Pletner PN, som vet om blödningen, rekommenderade en koloskopi. Denna utnämning under en försämring kan inte utnämnas. Blod överflödade ännu mer. I slutet av juli gjorde Pletner nya behandlingsrekommendationer. I mitten av augusti, efter misslyckade försök att inte bara bota den förmodligen skarpa sprickan, utan bara för att stoppa blodet, ville jag anmäla mig igen till denna specialist, men han gick på semester. Bottom line: Jag hamnade på 31 sjukhus med diagnos av återkommande kronisk analfissur. Nu är jag på min semester i församlingen och läkaren vilar.

5 månader sedan föll jag tungt på min rygg. Efter röntgen, sa traumatologen oralt att jag hade en blåmärken, det skulle skadas länge, jag borde smälta den med "Troxevasin". Efter 1,5 månaders smärta gick jag till kirurgen i kliniken, än en gång för att höra att skadan skadade länge. Efter 5 månader bestämde jag mig för att göra en MR, jag lärde mig att alla dessa månader hade jag en fraktur på en ryggrad. Min första erfarenhet av att konsultera en läkare från en annan klinik var så misslyckad att jag grät hela dagen. Jag blev rädd och utpressad pengar. Han kan vara en cool specialist, men samvete och medkänsla för patienten är långglömda begrepp. Igår var jag med Dr Renata. Hur tacksam jag är för honom! Kompetent svarade väsentligen alla frågor, lugnade, stödde och presenterade hoppet att medan det finns sådana läkare är allt inte förlorat. Tack så mycket, doktor! Senioritet och regalia - detta är inte det viktigaste i medicin, läkaren måste ha en själ. Och du har det stort.

Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet mot onkologen mammologen A.V. Levanov. för professionalism och mänsklighet i förhållande till patienter, och även till läkare av ultraljudsdiagnostik Romanovskaya T.I. Du är en bra specialist.

Han låg i det centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskaper från 4 juni till 9 juni i operationsavdelningen. Jag hade en inguinal brokkkirurgi, en underbar kirurg, chef för avdelningen Azimov Rustam Khasanovich. Han är inte bara en utmärkt kirurg, men också en bra arrangör av hans avdelning. All personal i operationsavdelningen är stora yrkesverksamma som känner till sin verksamhet bra. Mycket artig och mottaglig för patienternas önskemål. Jag vill uttrycka min tacksamhet till min kirurg Azimov Rustam och behandlingsläkaren Kirill Aleksandrovich. Klädkammarens äldre syster är en fantastisk själsman, en anestesiolog och i allmänhet alla som arbetar i operationsavdelningen, en bra, stor familj. Tack!

En fantastisk läkare, en specialist - Natalya Ivashkina, arbetar på kliniken på Fotiyeva. Detta är en underbar professionell och en underbar, lyhörd, uppmärksam doktor! Natalya Igorevna sätter i så mycket själ, bryr sig om de sjuka, hur mycket hon investerar i varje patient - en sällsynthet. Jag litar på henne ovillkorligen, alla diagnoser och hennes råd. Natalya Igorevna sparar, läker, hjälper i psykologiskt svåra situationer. Sällsynt, ovärderlig läkare och man! Lycka som jag har haft möjlighet att vara under ledning av en sådan läkare i många år! Tack och böja för dig, kära Natalya Igorevna!

Rudeness från ledaren av den kommersiella avdelningen i Lydia - hon vägrade att introducera sig helt. Rapportera villkoren för kommersiell sjukhusvistelse också vägrade. När jag frågade om priserna för akutinvård i intensivvård hängde jag upp.

Jag uttrycker min djupa tacksamhet till Shomahovu Akhmetovich Murat, chef för Center of Neurology med den reducerande behandlingen av symptomen av hög professionalism i genomförandet av rehabilitering för känslig, tålmodig och uppmärksam, för det utmärkta kunskaper i verksamheten. Behandlades på sjukhuset från 9 till April 20, 2018 Vill bara uttrycka min tacksamhet till personalen center (metodolog-instruktör LFK Mikhailova OS Petrovna och befälhavaren på medicinsk massage Kiselev Vasily Borisovich) för utmärkta kunskaper i verksamheten, med den vänliga och lyhörd attityd, med möjlighet att lyssna och förklara. Tack! Med tack, R. M. Boyko. 2018/05/03.

Hon skickades via försäkringsbolaget Sogaz till diagnoscentret för Centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskap på litauiska Boulevard för MR. På 188-kontoret erbjöd jag mitt pass, Sogaz-policy, alla uppgifter in i databasen. De började erbjuda mig att underteckna papper, men de ger inte namnet på den läkare som kommer att göra diagnosen. Operatören blinkar på mig. De sa att de skulle ringa chefen för att lösa de problem som jag hade. De ringde mig hem två gånger med den främmande frågan: "Kommer jag till diagnosen?" Jag väntade 30 minuter, ingen kom fram till mig, jag klädde, gick in på kontoret 188, sa adjö. Hon lämnade med ingenting, ett hemskt sediment från medicinska institutionen och dess personal. Mycket dåligt, jag rekommenderar inte.

Välkommen! Jag vill uttrycka min tacksamhet till hela avdelningen för vertebrologi vid det centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskap, såväl personligt som. om. Avdelningschefen är Nurmukhametov Renat Madekhatovich, professor Abakirov Medetbek Dzhumabekovich, anestesiolog och återupplivande doktor Igor L. Kondratov! Efter operationen den 15 november på ryggraden gick smärtan i ländryggen bort, det var som om jag föddes igen! Tack så mycket för ditt hårda arbete, gyllene händer, professionalism, mänsklighet och inte likgiltighet! Du gav mig möjlighet att känna mig som en frisk person igen! Tack så mycket för din uppmärksamhet och leende. Jag önskar dig framgång i medicinsk träning och det bästa! Mayorova Catherine.

Varför är det inte möjligt att skriva en recension till Nurmukhametov Renat Madekhatovich, jag gjorde en operation med honom, och det är inte möjligt att skriva en recension till Metedbek Dzhumabekovich. Du har inte ens dem i listan över läkare på webbplatsen.

Han tillbringade en halv dag och 3,500,000 rubel för att få reda på att läkaren är för upptagen att ta itu med patienten, eftersom han arbetar där på deltid och han har många människor. 2/3 av problemen har inte kunnat förmedla till honom. Han förklarade inte någonting för mig, gav mig ett recept och lät honom gå. Tack vare det, men det kommer inte att fungera.

09.10.2017 Jag genomgick en komplicerad gynekologisk operation vid det centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin. Sjukhusets allmänna intryck är fortfarande mycket bra: uppmärksam medicinsk personal, god mat, en mysig gynekologisk avdelning och rymliga avdelningar. Särskilt tack till sjuksköterskorna Luba och Lydia för deras uppmärksamhet före och efter operationen. Till den närvarande läkaren K. Kudzhoti. Jag vill uttrycka min tacksamhet till den högkvalificerade läkaren Kamoyeva Svetlana Viktorovna som arbetar med mig, som inte bara har stor erfarenhet av min diagnos (utelämnande av inre organ), men också gyllene händer! I själva verket arbetade hela laget mycket smidigt. Tack så mycket! Separat, många tack till anestesiologen Oleg Vasilievich! Känslig och mycket uppmärksam person. Ni alla gjorde mig en hälsosam och glad person! Med vänliga hälsningar, Ababilova Elena.

Jag vill uttrycka min tacksamhet till chefen för avdelningen för operationen Azimov Rustam Khasanovich och kirurgen Alexey Mikhailovich Trenikhin. Jag hoppas att beskrivningen av vistelsen vid det ryska akademiska vetenskapsakademins centrala kliniska sjukhus kommer att hjälpa framtida patienter att bestämma och bifalla tacksamma ord till patienter som redan har tömts från kirurgiska avdelningen. Den användes i mitten av september 2017. Cholecystektomi. Office. Efter upptagningsavdelningen bar sjuksköterskan (artigt, med min väska själv) mig till operationsavdelningen. Facket är rent, snyggt, luktfritt, de rälsar inte med järnpottar och gurneys, det finns lugn och ro. Personalen är mycket trevlig och snäll. Sjuksköterskor är alla lyhörda och uppmärksamma! Kamrarna är rena dubbelrum med fantastisk utsikt. Om det inte var för operationen, då intrycket av ett sanatorium. Förtroende för att allt ska överföras från läkare till patienten omedelbart! Läkare framkalla lugnet som var nödvändigt. Och i avdelningen finns också en väldigt snäll inställning till patienter. Driftsrum Även när det kom till operationsstugan var inte läskigt. Det ansågs att allt är under kontroll och all uppmärksamhet åt dig. Anestesiologen gjorde allt väldigt bra och till och med torkade bort tårar när jag vaknade från anestesi (det var tårar från känslor). Resuscitation. I återupplivningen är personalen underbar, alla patienter är "bunnies" och "suns". Jag bad om smärtlindring - de gjorde allt där. Bra gjort, i ett ord. Efter operationen. Hon var väldigt rädd för ärren på magen. Efter operationen stannade mikropunkturer och en snygg 2 cm sutur ovanför naveln i vecket, vilket inte är synligt (och även piercningen lämnades). Rehabilitering. 3 dagar efter operationen släpptes hon och efter 3 dagar gick hon till jobbet. Efter 3 veckor hade alla skorporna fallit, en månad har gått - allt är som förr, jag går till poolen, spring, hoppa. Kosten spänner inte. Det viktigaste är att den här känslan "som om den är på ett pulverkål", när stenen kan fastna. Rustam Khasanovich och Alexey Mikhailovich! Tack för din uppmärksamhet, känslighet, leenden och professionalism. Tack så mycket för ditt arbete, gyllene händer och omsorg! Du har en stor separation! Önskar dig det bästa.

8 september 2017 opererades i avdelningen för vertebrologi vid det centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin. Vertebral bråck. Jag tackar avdelningschefen, akademiker Makirov S.K., läkaren Sychenikov B.A., en anestesiolog Igor Lvovich för deras professionalism och snabba beslutsfattande om behandlingen av VMP. Mycket bra, vänligt, hela vårdpersonalen på avdelningen omringade mig med omsorg och uppmärksamhet under min vistelse på sjukhuset. Mycket bra intryck från hela kliniken - överallt renlighet, tystnad, lugn, klarhet i arbetet med specialister. Tack för en sådan organisation, för möjligheten att få expert hjälp! Eliseeva I.V.

Jag vill uttrycka mitt hjärtliga tack till S. Makirov Makirov, chef för vertebrologiska avdelningen och O. A. Zürayev, vårdgivare, för en väl utförd operation, noggrann och omtänksam attityd under postoperativ period och konstant övervakning under lång tid. Jag önskar dem god hälsa och aktiv yrkesverksamhet. Klimchuk Galina Stepanovna, 72, Moskva, genomfördes den 18 juli 2017

Jag har "vuxit" till sjukhuset i det ryska akademiska vetenskapens centrala kliniska sjukhus för 5 år sedan. År 2012 uppstod frågan om borttagning av menisken. Jag gick till operationen till Skorobogatov Andrei Mikhailovich. Valet var slumpmässigt. Resultatet är bra. Senare, kommer till dressingen och ser hur kirurgerna kommunicerar med varandra och med patienter, förstår du att resultatet skulle vara utmärkt för någon annan ortopedisk kirurg. Men jag är glad att Skorobogatov var min kirurg. Före det centrala kliniska sjukhuset, rådfrågades jag i flera kliniker (CITO, ECSTO, idrottsmedicinsk klinik vid Zemlyanny Val). Jag kan inte säga att det fanns något som tydligt var alienerat, men bara vid TsKB i Skorobogatov fann jag självförtroende och lugn, jag kände att bioritmerna sammanföll. Totalt: på onsdag, checka in, på torsdag operation, på fredagen har skrivit ut. Det är ganska bekväma enkelrum med ett badrum, uppmärksamma sjuksköterskor. I den allmänna salen en bokhylla med böcker (mycket bra). Operationen är tagen naken, men den gjordes taktfullt och med värdighet. Efter operationen var allt klart och smidigt. Några månader senare glömde jag om knäet. Då var det en handskada från en släkting - de gick också till Central Clinical Hospital i traumatologi till Evgeny V. Molochkov. Precis följde rekommendationerna och efter 3 veckor föll allt på plats. Följande berättelse är ganska fräsch (maj 2017) om operationen. Min älskade man hittade plötsligt gallstenar. Massor av stenar. Stark attack. Självklart är det första du dyker på Internet. Så du vill tro att operationen kan undvikas. Och på internet många videor som stenarna ibland kan lösas upp. I allmänhet en blandning av rädsla, hopp och missförstånd. Därför ringer jag till det centrala kliniska sjukhuset igen och går till receptionen till Azimov Rustam Khasanovich. Institutionen för kirurgi, karismatisk följeslagare. Allt tydligt lagt ut på hyllorna. Skickas för re-ultraljud till Marushchak Elena Alexandrovna. Och Marushchak erövrade min man med uppmärksamhet och professionalism. Hon lyssnade lugnt på "upplösningen". Jag förklarade att det finns olika typer av stenar, att typen är synlig i ultraljudet av akustisk skugga och att dess stenar, tyvärr inte har någon chans att lösa upp och så vidare. Totalt bör bubblan tas bort (cholecystektomi). Asimov försäkrade att detta inte var dödligt. Efter operationen är det nödvändigt att följa rekommendationerna för ett par månader och då kommer livet att gå nästan i vanligt läge. Så, sjukhusvistelse på onsdag, preoperativa tester, undersökning av kirurgen och på torsdagen operationen. Opererade Azimov. Allt gick smidigt. Fyra små skär. På fredagen skrev de ut. Vid söndagskvällen sa min man att han nästan inte kände något obehag och att även en kyla varar längre. Han sa också att han inte förstod varför fasor är höra om gastroskopi, lite obehagligt, men inte mer. Så det visar sig att du kan göra en gastroskopi utan mardrömmar - tack vare gastroskopisten. Självklart borde man inte tro att allt är perfekt vid det ryska akademin för vetenskapens centrala kliniska sjukhus. Det finns mindre olägenheter i det centrala kliniska sjukhuset. Den "mänskliga faktorn" fungerar överallt och CDB, tyvärr, är inget undantag. Detta är dock inget mer än "mindre olägenheter". Det viktigaste som jag ser på den ryska akademin för vetenskapens centrala kliniska sjukhus är professionalism, ansvar för sina handlingar, stolthet i sitt yrke, medkänsla och kärlek för människor. Jo, för mig är Skorobogatov och Azimov nästan idealiska representanter för den medicinska kastan.

God eftermiddag Jag heter Kushnir Svetlana Nikolaevna! Jag jobbar på den centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskap i kliniska institutionen. Från den 10 maj till den 17 maj var hon i kardiologiska avdelningen på det centrala kliniska sjukhuset! Jag vill tacka chefen för kardiologiska avdelningen - Koftyuh Irina Vladimirovna, samt läkare: Chetverikova Dina Andreevna och Nikitina Olga Sergeyevna. Dessa är mycket kompetenta, kvalificerade läkare, samtidigt välvilliga och uppmärksamma på patienter! Tack för det utmärkta arbetet! Och jag vill också tacka alla sjuksköterskor, sjukhusvakter och matsalarbetare för deras bra arbete, patientvård och snäll respektfull inställning! Min kamrat, Galina Mikhailovna Laypanova, förenar min tacksamhet. Hon hade också det mest trevliga och positiva intrycket om läkaren Nikitina Olga Sergeyevna, chef för kardiologiska avdelningen - Koftyuh Irina Vladimirovna! Och även om sjuksköterskor, sjuksköterskor och arbetarna i kantinen på kardiologiska avdelningen i CPS! Tack så mycket för det utmärkta arbetet! Jag vill också notera de goda förutsättningarna i kardiologiska avdelningen!

Mannen gick till kardiologi på kommersiell basis. Men klagomålen var av allvarlig huvudvärk. Dagen har legat, ingen gjorde någonting, nästa dag gjorde de en hjärntomografi, det visade sig vara en stroke, sätta i intensivvård. Tre dagar droppare, tittade på. Tack så mycket till läkarna. På den fjärde dagen överfördes de till avdelningen, en timme senare ringde huvudet på den neurologiska avdelningen upp och föreslog att hon anlitade en vårdgivare så att hennes man inte skulle lämna avdelningen. Jag kom två gånger om dagen, min brorson kom, men de insisterade på en sjuksköterska dygnet runt, för att det inte fanns någon att ta hand om honom. Samtidigt betalade jag i 6 dagar 60 tusen rubel, det visar sig 10 tusen per dag och det finns ingen att titta på. Vi vägrade från sjuksköterskan och vi var tvungna att skriva ett vägran från sjukhusvistelse - en riktig skilsmässa för pengar. På sjätte dagen till lunch tog vi mannen och transporterades till en annan klinik. Muscovite med policyn, en pensionär. Lång levande fri medicin!

Scoop i värsta fall. I den tredje behandlingen är det bättre att inte få. För första gången i hennes liv sprang hon bort från sjukhuset med en hemsk huvudvärk, ingen trodde att lindra smärtan, trots att du inte kunde dricka eller äta, inklusive piller. Det blev hemskt att gå vidare på undersökning under bedövning, lördag var verkligen ingen bryr sig. Time eaters På betald basis skrivdes pengarna från kortet på 3 sekunder, och dokumenten för omräkning har väntat på 2 timmar, men alla går, de dricker kaffe. Det finns ingen tvål i avdelningarna, en handduk är bara för ansiktet, de varnar dig inte för att du ska ta med dig alla. Mat, som en gruel, ges i en kö. I allmänhet, vem har inget att ockupera tid med och ingenstans att sätta pengar på, och jag vill komma in i en komplett röra - du kan bli härdad här.

Näthandel på det gamla varumärket. Mottagning med adekvata människor, som omslaget, gör sitt jobb. Shabby sjukhus, med hälsovårdare som inte bryr sig om patienter, även i kirurgiska avdelningen. Vissa "hälsoarbetare" talar även fattiga ryska. De drar sina fötter när de snabbt behöver hjälp, ser arrogant på alla och alla prat de har om att skära lönerna. En kvinna går ut ur nästa rum och ropar, vad kan jag göra, andas inte, och utan brådska går en av de medicinska arbetarna till avdelningen, som inte går, räddningsteamet - reanimation, reagerar inte heller snabbt. I allmänhet var det läskigt att ligga där, det skulle vara dåligt i kirurgiska avdelningen och ingen bryr sig. Och på natten i allmänhet blev grannan i församlingen sjuk, i ca 10 minuter väntade de på "läkaren", på vars begäran - gå inte långt, svaret var sådant, ja jag sitter vid dörren och sitter. Allt detta "företag" hålls på en liten handfull människor som får väl, men är belastade med så många ansvarsområden att de inte kan göra någonting för patienter. I allmänhet ser inte varumärket, det vanligaste sjukhuset.

Jag är 22 år gammal. Min diagnos: osteochondrosis, spondyloarthrosis av lumbosacral ryggraden; skivbristning vid nivå L4-L5, L5-S1; smärtsamma ryggrads- och radikulära syndrom. Den 6 februari 2017, med mina föräldrar, anlände jag till den centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin för inspektion vid Institutionen för Vertebrologi, som fått riktning och bra rekommendationer från specialister från S: t Petersburg och Kazakstan. Vi kunde nästan omedelbart undersökas av S. K. Makirov, chef för trauma och ortopediska avdelningen och doktor B. A. Sychenikov (vertebrologi) vid det ryska akademiska vetenskapsakademins centrala kliniska sjukhus. Jag kunde gå, men radikulära syndrom orsakade smärta i benen hela tiden, både i ett tillstånd av rörelse och i viloläge. 2 störningar störd sedan 2015. I 2014 föll jag på ett hopp, vilket var anledningen till att en brok bildades. Dessutom var han en ganska stillesittande livsstil, eftersom han ägnade mycket tid åt sin utbildning. Hon har varit inblandad i sport sedan barndomen, men inte regelbundet. Eftersom de bodde i byn ibland brukade de vikter, såsom skopor av kol. Smärta från 2015 var inte ständigt störd, deras utseende var tillfälligt. I november 2016 började de första känslorna av domningar i benen. Vid sport och simning minskade de och försvann tillfälligt. I mitten av 2016 började långvariga smärtor dyka upp och sporten förbättrades inte längre. Började försöka konservativa behandlingsmetoder. I juli och september 2016 genomgick hon en kurs av akupunktur. Hans tillstånd förbättrades bara i två veckor, och smärtan återvände igen. Numbness var i benen och armarna. I december 2016 blev det ont att gå. Varje rörelse i benen var smärtsam. Det var en känsla att varje nerv kände. I december försökte en annan konservativ populär behandling. Två veckor senare återvände smärtan igen. På grund av min ålder försökte jag återhämta mig utan kirurgisk ingrepp, men när jag inte kunde sova från smärtan, kom jag överens om någonting så länge som smärtan gick bort. Efter att ha undersökt MR-ögonblicksbilderna Serik Kaliulovich och Boris Anatolyevich diagnostiserades och behovet av en operativ metod för behandling, avlägsnande av skivbråck på L4-L5, L5-S1-nivå med installationen av inbyggnadsburar och TPF på denna nivå. Ytterligare undersökningar och diagnostik före operationen utfördes av traumatologen-ortopedaren Sychenikov Boris Anatolyevich. Den 6 februari och 7 genomfördes alla nödvändiga undersökningar och den 8 februari kördes jag på. Jag var glad att jag kunde säga att han gick för en operation, men när jag vaknade var jag väldigt orolig över mina ben, men tacka gud och kirurgerna Serik Kaliulovich och Boris Anatolyevich, jag kände mina ben. Med sina lätta gyllene händer på kvällen samma dag kunde jag gå upp och gå lite. Från nästa morgon kunde jag gå lugnt. Det fanns inga stora smärtor, men på 3: e dagen var allt över. På dag 5 gjorde jag redan övningar, några övningar och knep. Jag skulle vilja uttrycka min stora beundran och enorma tacksamhet till S. K. Makirov och B. A. Sychenikov, som jag säkert kan kalla läkare från Gud. Det här är riktiga läkare med en bokstav. Varje dag lever de för patienternas skull. Regelbundna rundor var både morgon och kväll. De kan alltid kontaktas. De är uppmärksamma på alla. Det här är de läkare som ger livet. Idag har en månad gått sedan operationen, och jag mår väldigt bra. Redan kör och gör allt mitt företag, som jag har under det senaste året länge, fungerade inte på grund av sådan smärta. Ja, från botten av mitt hjärta tackar jag än en gång varje anställd vid avdelningen för vertebrologi och hela sjukhuset i det centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin. Renlighet, ordning, mycket försiktig inställning av läkare och sjuksköterskor, utrustning, betalda tjänster som betalar ut sina kostnader. Jag har varit i många länder och jag kan med säkerhet säga att det centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin behandlar patienter och deras pengar med respekt, och allt som betalas är värt vår hälsa. Tack vare hjälp av dessa läkare återvänder patienterna till ett helt liv! Tack så mycket!

Hej, kära besökare på denna sida. Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet mot doktorn från Gud, Oleg Auzbievich Zuraev. I sju år nu tack vare honom, kör jag på mina ben. Kan hans magiska händer ge många fler denna lycka till ett helt liv.

Välkommen! Han var på sjukhus i augusti 2016. I avdelningen för vertebroligia med diagnos av intervertebral brok. Han drivs av professor Makorov Serik Kaliulovich. Jag skulle vilja önska ett långt liv och det enklaste mänskliga glädje! En man och en läkare från Gud! Han vet sin verksamhet som ingen annan. Runt samlat ett sådant professionellt team, allt från sjuksköterskan, slutar med vårdläkaren, och viktigast av allt fungerar allt (hela avdelningen) som en enda hel mekanism, och det här är värt mycket! Nu är staten redo att flyga! Och innan de låg, så att det var mindre smärta med varje vändning eller höjning av en hand. Återigen vill jag säga ett stort tack till Makirov Serik Kaliulovich och hans lag. Särskilt tack till Golubeva Anna Sergeevna. Allt det bästa, välbefinnandet i livet. Och viktigast av allt, hälsa! Tack!

Jag heter kärlek, jag är 36 år och i 10 år har jag stört mig av en bråck i nacken, ingen behandling hjälpte till, till en dag min vänstra hand vägrade alls. 12/12/16 Jag samrådde med Makirov SK på rekommendation av sina elever. 12/19/16 Jag drivs framgångsrikt på. En gång i avdelningen för vertebrologi konfronterades jag med ett vänligt och vänligt lag. Jag vill också uttrycka min tacksamhet till min doktor Zurayev O. A. för sin känslighet och uppmärksamhet. Tack för livet utan smärta! Jag vill rekommendera detta sjukhus till alla i nöd. Medan sådana genier arbetar där, har vi chans till ett hälsosamt liv!

Jag uttrycker min djupa tacksamhet till professor Makirov Serik Kaliulovich, chef för avdelningen för Vertebrologi vid Kinas centrala kliniska sjukhus för en operation den 14 oktober 2015. Jag gick in i avdelningen i ett allvarligt tillstånd, med så svår smärta att jag inte kunde flytta. Efter forskningen upprättades en av de svåraste diagnoserna. Och trots åldern - 80 år, och många comorbiditeter, under ledning av professor Makirov, utfördes en unik operation, varefter jag började gå, för att sitta utan smärta, göra enkla övningar för muskelåterhämtning - kort sagt för att återgå till det normala livet. Jag är mycket tacksam mot Serik Kaliulovich och hans underbara lag för att rädda mig från allvarliga funktionshinder. Dessutom stödde de oss med snäll och uppmuntrande ord! Separat, stort tack till de underbara läkare och underbara människor: Nurmukhametov Renat Madekhatovich och Amin Fykri Ibrahimovic. Jag är väldigt tacksam för sjuksköterskor och sjuksköterskor som trots det hårda arbetet alltid var vänliga och uppmärksamma.

Jag har tagit upp denna underbara klinik under lång tid. Det är rena och bekväma, vänliga vänliga personal, bekväm atmosfär. Kliniken är utrustad med den senaste tekniken, du kan göra absolut alla typer av test och förfaranden. Bufféarbeten. I receptionen, vänliga chefer som kan skriva dig till doktorn, ge råd om allmänna problem och lösa ditt problem utan känslor. Läkare uppmärksamma högkvalificerade specialister. Det fanns inga fel med diagnoser, allt diagnostiserades korrekt och adekvat behandling var föreskriven. Analyser görs snabbt, resultatet kan erhållas utan köer och förseningar. Också råkade vara på sjukhuset. Rymligt dubbelrum, god mat, uppmärksam personal, det kan sägas ganska hemtrevlig atmosfär. Och priserna är överkomliga. Jag är mycket glad att det finns en sådan klinik i mitt område. Jag vill berätta för alla läkare och all personal ett stort mänskligt tack.

I augusti 2016 utfördes kirurgisk behandling (avlägsnande av en intervertebral brok) i avdelningen för vertebrologi. Jag vill tacka all personal på avdelningen. Avdelningen för avdelningen Makirov S.K. samlade ett professionellt, inte likgiltigt team av specialister runtom sig, vilket naturligtvis har en positiv effekt på själva behandlingen och den postoperativa perioden. Med vänliga hälsningar.

Den behandlades i maj 2016 i den neurologiska avdelningen vid det ryska akademin för vetenskapens centrala kliniska sjukhus. Jag vill säga ett stort tack till hela teamet på avdelningen med huvudet. Institutionen för Prof. P. P. Mironova för professionalism, känslighet, uppmärksamhet för alla (!) Patienter. Här kunde de förstå "buketten" av sjukdomar, de hittade ett individuellt tillvägagångssätt, de hjälpte mig att stå upp och komma tillbaka till jobbet. Jag rekommenderar det till alla! Tack igen!

Jag uttrycker min tacksamhet till hela avdelningen för vertebrologi. Och separat vill jag nämna doktorn Zuraev Oleg Auzbievich. Kompetent och uppmärksam specialist som älskar sitt arbete. Jag kan på ett säkert sätt rekommendera det. Jag vill också säga tack vare den genomsnittliga älsklingen. personal för deras känslighet, förståelse, noggrannhet och notering för processhonung. syster Larisa Borisovna för hennes artighet, bra attityd. Fed bra. Kamrarna var rena. Jag önskar framgång och välstånd till institutionen och sjukhuset!

Jag vill uttrycka min tacksamhet till läkare från sjukhusets kirurgiska avdelning, som på högsta nivå utförde min mammas operation (cholecystektomi) och tog bort två stora stenar från gallblåsan. Som det visade sig började en av stenarna komma ut, men det var så stort att ett blockering av gallkanalerna inträffade och min mamma utvecklade gulsot. Kirurgen sa att vi med tiden hade väntat, det skulle ha varit lite mer och kroppens inre förgiftning skulle ha gått och allt kunde ha upphört med misslyckande. Attityden hos alla sjukvårdspersonal på detta sjukhus var på hög professionell nivå, och de matades, enligt moderen, ganska smakrik, trots kosten.

Jag vill tacka all medicinsk personal vid avdelningen för endokrinologi för den goda attityden, uppmärksamheten hos varje patient, särskilt läkaren Kramarova Liliya Alexandrovna och sjuksköterskan Aksenova Elena Nikolaevna. Operationen för att ta bort sköldkörteln gick bra, och omtänksam attityd hjälpte en snabb återhämtning.

Jag vill tacka personalen vid 3: e institutionen för kardiologi: Vyacheslav Vladimirovich Kiselev, avdelningschef, Inna Olegovna Demidova, läkaren och all servicepersonal för deras uppmärksamma attityd och kvalificerad medicinsk hjälp. Tack så mycket!

Till förvaltningen av den centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin. Under senare år, som forskare vid Institutet för ekonomi, Ryska vetenskapsakademin, genomgick han upprepade behandlingar vid den första kardiologiska avdelningen vid Central Clinical Hospital. Höga professionalism och uppmärksam, uppriktig inställning av avdelningspersonalen till patienter förtjänar den högsta positiva bedömningen. Jag noterar särskilt arbetet hos den behandlande läkaren Dordzhieva Tatyana Erdni Goryaevny.

Två gånger fick jag ligga i det centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskap: i ortopediska avdelningen - 2009 (meniscusgap); i skadeståndsavdelningen - februari-mars 2016 (gapet TFGK). Jag uttrycker min tacksamhet till läkarna i dessa avdelningar: Rezunenko I. A. och Shishkin V. B.

Införde den centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskap 3 terapeutisk avdelning med en massa sjukdomar. Ökat tryck (190/90) och mycket högt socker (upp till 18 enheter). Som ett resultat av kompetent arbetschef. Avdelningen för Brutskaya Lyudmila Alekseevny och Nechiporuk Galina Yuryevna Effekten av behandlingen har överträffat alla förväntade resultat. Upprepad behandling på andra sjukhus - svaren på alla sjukdomar var av samma typ: "Du är full, du måste gå ner i vikt och med socker i ditt fall kommer bara insulin att hjälpa!" När jag kom in i denna avdelning kunde jag inte föreställa mig att detta var möjligt! Som ett resultat av utvald behandling återvände trycket till normalt. Och sockertal föll till 7 enheter. och jag vill se utan insulin! Det här är vad jag anser vara en riktig behärskning. Sådana indikatorer har inte varit i mer än 3 år. Inget sjukhus har någonsin nått sådana siffror. Tack så mycket! Jag skulle vilja säga många tack till alla sjuksköterskor. Mycket punktlig, lyhörd, uppmärksam. Särskilt tack och servicepersonal, allt och överallt är rent och hur man matar i matsalen - bara super! Jag önskar dig hälsa och framgång i ditt svåra arbete! Håll så länge som möjligt ditt lag så förenat, professionellt, lyhörd. Som du lämnade väldigt lite. Tack och lycka till!

Var i tandvård. En bra doktor fick fångas, jag fick bara en fyllning, men hans sjuksköterska lämnar mycket att önska. Sådana människor kan inte arbeta i tandvård. Angra doktorn med orden: "Jag kommer inte göra det, skriv själv! Jag får betalt så mycket här, att jag bryr mig inte!" - och vid denna tid sitter jag i en stol, och allt detta lyssnar. Läkaren i dåligt humör borrar en tand för mig! Han är verkligen en bra kille, han klarar av känslor, men mina känslor är svåra att beskriva. Mer än en fot. Och för detta nöje, för en enkel fyllning gav jag 5 tusen!

Tack vare Schegolev, kirurg gynekologisk avdelning. Två gånger togs hon till sjukhuset vid det ryska högskolans centrala kliniska sjukhus på CHI med icke-utvecklande graviditet (år 2015). Båda gången var doktorn Shchyogolev. Sjukhuset har en bra atmosfär, vänlig och professionell personal. Båda gångerna var operationen framgångsrik, utan komplikationer. Första gången var ett missfall i vecka 5. Efter behandling på sjukhuset var jag ordinerad hormonbehandling (Yarina). Efter återhämtningsperioden (6 månader) vid första försöket blev hon gravid. Men för andra gången med en diagnos av missad abort, vid vecka 8, var hon igen på sjukhuset. På sjukhuset rekommenderas det ibland att bära fostrets återstoder för genetisk analys. Jag gjorde det, och i båda fallen upptäcktes kromosomala abnormiteter (min man och jag är 32 år gamla). Tack vare avdelningen för ART för uppmärksam attityd till patienter.

Mycket bra ortopedisk avdelning. Där gjorde jag två operationer med Ostankov Artem Aleksandrovich, en professionell och uppriktig person. Bra attityd hos all personal, rena och bekväma avdelningar, normal mat. Och allt detta till mycket rimliga priser. Tack så mycket!

Bra centrum! Det hände på något sätt att endast positiva känslor är förknippade med det. I andra kliniker behandlades jag för bronkit i flera månader och vid det centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskap Yudin A.A. omedelbart bestämde att det var en allergi. Malysheva V.A. - mycket uppmärksam och kompetent läkare! Jag är oerhört tacksam mot henne för min dotter; en gång satt hon inte ett kors på mig. Marushchak E.A. - Uzist från Gud, gick bara till henne. Och slutligen var det där att läkarna ställde rätt diagnos för min make - ett hypofysenom och skickades till Burdenko. I två kliniker blev han behandlad, Gud vet vad. Så kliniken motiverar sitt stora namn, och jag hoppas att de bästa specialisterna kommer att arbeta där (jag vill inte förolämpa andra kliniker, men jag har gott om erfarenhet att jämföra).

Vi tackar hjärtligt vårdande läkare från den tredje terapeutiska avdelningen Surkhanova Asia Anatolyevna och hela vårdpersonalen på avdelningen för den uppmärksamma, känsliga attityden. Hälsotillståndet har förbättrats betydligt.

Många tack till det centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin, och särskilt till KG Serebrennikova, en underbar doktor och professionell! Det hjälpte mig att lösa ett problem som i många år var ovilliga att lösa! Hjälpt till kvot, hjälpt med optimism, inspirerat generellt hopp! Kirurg Makarischeva A. Ya. För operationen, vilket var en stor framgång. O. Yu. Chernov för stöd och ett underbart leende, Albin (tyvärr kan jag inte komma ihåg hans efternamn och patronymic) för anestesi, från vilken han snabbt flyttade bort. Alla sjuksköterskor, bartenderna på avdelningen för ART, alla så godmodiga, att bara stämningen förbättrats och snabbt gick på jätten! Låg båge och från hjärtat ett stort, mänskligt tack!

Passat på denna sjukhuskurs ASIT. Många tack till allergiker och sjuksköterskor på allergirummet! Natalya Lebedeva - speciellt tack för din omsorg och uppmärksamhet. Var noga med att komma på en andra kurs.

Många tack till läkarna av vertebrologi vid det ryska akademiska vetenskapsakademins centrala kliniska sjukhus: Avdelningschef Makirov S. K. och min läkare Normuhamedov R. M.! Den 10/29/15 hade jag en seriös spinaloperation. Under många år plågades jag av ryggsmärta, när jag gick till andra kliniker nekades kirurgisk behandling på grund av min ålder och jag är 89 år gammal. Konservativ behandling hjälpte inte mycket. Enligt MR har jag ett bråck och skivutsprång, allvarlig stenos i ryggradskanalen, antelistez. I framtiden var det en möjlig förlust av förmågan att röra sig självständigt. Nu finns det ingen tidigare smärta, och jag kan gå normalt. Tack!

Sjukhuset lever upp till sitt namn, här görs allting på en hög nivå, och det viktigaste är att experterna är alla på linjen - proffsen som kan lita på sina liv. Så kan jag rekommendera. Särskilt tack till doktorn Rezunenko I.A. och Amin F.I.

Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet för de traumatologer-ortopedisterna (Vertebrologerna) vid det ryska akademiska vetenskapsakademin Makirov Serik Kaliulovich och Sychenikov Boris Anatolyevich för deras ansvariga attityd till sitt arbete, för högsta professionalism, lyhördhet, känslig och uppmärksam inställning till patienter. Tack för ditt hårda arbete, för din önskan och önskan att hjälpa. Jag önskar er och dina nära och kära god hälsa, välbefinnande, lycka till. Fler av dessa läkare och allt kommer att bli bra! Tack! Särskilt tack till det vänliga vårdlaget. Hälsningar, patient.

Hon var i den gynekologiska avdelningen inom patienten från 10 oktober till 15 oktober 2014. Läkare är kompetenta och uppmärksamma. Mat äckligt: ​​smal pasta, flytande soppor, otäck kakao, nästan inga grönsaker. Endast frukost är normalt - ge porridge. Grova sjuksköterskor. Barmaiden, som ger ut middag, skriker vanligtvis hos patienter! Gud förbjuder dig att tveka att gå ut till lunch, du kommer att predika. Aggressiv kvinna. Under denna period var sjukhusuppvärmning inte påslagen. Temperaturen i avdelningarna var exakt under 16 grader. Ingen skulle värma oss. Sov under två filtar, i kläder. En gravid tjej i min avdelning sov i en jacka. Hon sprang bort från dem på 3: e dagen. Skrev ett vägran

Den 15 juni 2015, i ortopediska avdelningen, kördes menisken på vänstra knäleden. Han utförde operationen av traumatologen-ortopedisten E. Goncharov. Allting gjordes på hög professionell nivå. I avdelningen fanns det två dagar, rummen var rena, personalen var uppmärksam på patienterna. Tack.

Attityden hos den medicinska personalen i den postoperativa fula! På natten kan du inte ringa till sjuksköterska (nollreaktion). Läkaren var helt frånvarande! Vid klockan 12.00 togs jag ut ur postoperativet i gången och där, i ungefär två timmar, väntade jag på att jag skulle tas till ortopediska avdelningen. Min hela bandage på mitt knä var täckt av blod, röret för att ta bort pus föll av, men jag fick veta att det var okej. Sjuksköterskan, som tog mig till församlingen, hade ingen brådska, hon var mer orolig för att ta bort kokarna i ansiktet. I juli 2012 var allt på högsta nivå!

Han behandlades i ortopediska avdelningen i april 2014, kirurg Andrei Valerievich Rodionov. Allt var mycket tydligt, professionellt, med stor uppmärksamhet åt patienten. Tack. Jag bör notera en bra anestesiologi före och under operationen. I avdelningen är renlighet, ordning, medicinsk personal uppmärksam och kompetent. Måltiderna är ganska anständiga och tar med till avdelningen, vilket är viktigt för personer med rörelseproblem.

CDB RAS

Djupt besviken på sistone (månader med att söka jobb) i REGERINGAR! Jag trodde att institutioner, särskilt för RAS, är en av de bästa ställena att arbeta med. En plats där du kan få erfarenhet, att detta är en säker och fredlig plats. Men nej. Om kollapsen, det kollapser i sin helhet! ! !

Så i JunNe (ungefär 20: e nummer) svarar jag på en ledig tjänst. Arkivär, administratör i registret för FGBU Health Polyclinic № 1 RAS. Moskva, Chistye Prudy, Turgenevskaya.
Bokstavligen den 24 juli och 25 får jag en anmälan från SuperJobs hemsida om att lediga jobbet har flyttats till arkivet. Well. Okej, så vänta en månad för ett svar, ja. Höger i repertoaret på våra kliniker.
Idag, 07/26/2018, kommer ett svar redan till SuperJob och till mitt telefonnummer (som de har rätt att skicka till min mobiltelefon från den här sidan.) Ring dem snabbt igen.
Ja, spring och fall för denna bluff.
100% av någon hölls där under en provperiod (en månad, som de tycker om att använda utan TK), och de sparkade ut någon. Bli inte förvånad om inte ens betalat.
I allmänhet bedöma själv, men min recension är bara i minus till dem.
Åh ja. Här är en chef som så "snart" bestämde sig för att svara.
Litvinova Svetlana Nikolaevna,
+7 495 137-74-03 ext. 1007

Clinic Recensioner - Centrala kliniska sjukhuset i Ryska akademin för vetenskap

Många tack till det centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin, och särskilt till läkarna i Serebrennikova KG, en underbar doktor och professionell! Det hjälpte mig att lösa ett problem som i många år var ovilliga att lösa! Hon hjälpte med kvot, hjälpte med optimism, allmänt inspirerat hopp. Kirurg Makarischeva A.Ya för operationen, vilket var en stor framgång. Svart O. Yu för stöd och ett underbart leende, Albina (tyvärr kan jag inte komma ihåg mitt efternamn och patronymic) för anestesi, från vilken hon snabbt flyttade bort. Alla sjuksköterskor, bartenderna på avdelningen för ART, alla så godmodiga, att bara stämningen förbättrats och snabbt gick på mend. Låg båge och från hjärtat STOR MÄNNISK TANK. Patient Roshchina A. Och kammaren 1048

Maternity sjukhus gillade. Lärarnas lag har arbetat länge, men personalen räcker inte, många har gått in i privatmedicin. Jag födde en läkare, som observerades, så hon var lugn. Men graviditeten var svår och hon var fortfarande rädd för födseln, även om de var andra. Men när de började inspirerade läkare och barnmorskor fullständigt förtroende för att allt skulle bli bra, så de var lugna :). Smärta gjorde inte, även om många gjorde epidural. Jag ville ha det själv, och allt visade sig :). Leveranserna var ganska snabba, det var mer smärtsamt än första gången :). Men samma entusiasm är fullständig eufori, när du först hör, och då ser du ett barn! Lägg omedelbart det på magen och hatten på hans bröstkorg, pressad kolostrum, inte bråttom. Barn och mödrar är tillsammans, det är väldigt coolt, du kommer omedelbart komma ihåg hur man bryr dig, du kan omedelbart rådgöra med barnläkare. Jag valde ett vanligt hus, för roligare. Och låt familjen i 5 dagar under fönstret stå upp, så romantiskt :). Jag är tacksam för alla anställda på Central Clinic Hospital - nästan alla, särskilt sjuksköterskor, var mycket skonsamma med barn.

Jag ville föda i detta sjukhus, men hade gått på en tid med chefen på 37 veckor, inte bara försvann önskan, men hur sådana människor kan fungera som läkare i allmänhet. Mycket oförskämd, inte utbildad kvinna. Hatar alla icke-bosatta. Att komma ifrån en sådan mottagning var inte bara önskan att föda där, utan också att generellt överträffa ångan i denna institution! Ett hemskt intryck.

Jag var tvungen att besöka BWW av pol-ki nr 3, det allmänna intrycket var väldigt trevligt, den medicinska personalen var godmodig, den utmärkte sig av stor professionalism. Vad kan inte sägas om administratören TELKOVOY I. Yu. Young boorish. En djärv begäran om BWW-hantering för att noggrant välja administratörer, eftersom med dem kommer det första intrycket av avdelningen som helhet.

Det övergripande intrycket är mycket trevligt, personalen är godmodig, den utmärks av stor professionalism.

I det centrala kliniska sjukhuset i den ryska akademin för vetenskap i april 2013 låg en mor i urologi. Har kommit dit med renal kolik. Efter fyra dagar av alla undersökningar utsåg vi en operation. Därefter överförs operationen till nästa dag. Mamma är fullt förberedd för operationen, skriver de nödvändiga dokumenten och sitter och väntar på ett samtal. Chefen för urologiska avdelningen kommer in och rapporterar att det inte kommer bli någon operation och hon kommer att släppas, sade bara att operationen inte är möjlig på detta sjukhus. Jag förstår inte hur man planerar en vecka för en operation, se all röntgen- och ultraljudsdata etc. och nästan från operationsbordet för att skicka en person till uttalandet. Tidigare blev jag själv undersökt vid DTC och genomgått operation i operationsavdelningen och hade aldrig några klagomål. Sjukhus specialisterna är mycket bra, kompetenta. Som på ett sådant sjukhus kan avdelningen vara ansvarig, uppenbarligen inte en behörig läkare. (sedan kirurger var redo att driva, ett förbud från chefen för urologiska avdelningen). Mamma var på sjukhuset mot avgift.

De arbetar inte mycket bra i receptionen, de har inte tid att komma till dem, de ser dig inte. Jag vill särskilt nämna en registrator SIGEDIN ELENA MIKHAILOVNU. Hon bär hela tiden sina egna problem hemifrån. Och hon sönder dem på patienterna. Jag vill påminna dig om att vi kommer till kliniken och inte till marknaden. alla sina sår och problem! Jag ber dig att vända dig till klagomål gospadin HONCHEROVA. och det är bättre att hämta personalen, eftersom de förstör tanken på utmärkt behandling.

Födelsen var svår, läkarna pratade bara med sig själva, de skrek och granskade relationen, och sedan grumlar jag och sitter på stolen. Inte illa, men bättre

Jag håller helt med dig, jag ringer denna klinik via telefon. (499) 400-47-33 till registret, för att anmäla sig till en läkare och 400-45-70, de tar inte en halvtimme handenhet, telefonerna förändras ständigt, visitkort ges med olika nummer, en sådan BARDAC, det är hemskt att få så många nerver att se en läkare det är nödvändigt att uttömma någon form av mardröm, men läkare lämnar, det finns inga besökare, rysk debilism är obotlig. Detta är genetik. Urologen är borta, det finns inga kunder och många andra. Du går till webbplatsen, telefonerna har ändrats, hur mycket du kan mocka, sätt en telefon, som i Tyskland, ändrar de inte sina adresser eller telefonnummer i århundraden. De skyddar sina kunder. Men inte alla äldre har platser, till exempel, men vad med farmödrarna, vad gör de, de ringer på visitkort, de kan inte ringa upp. nervös.. negativa de tar med sig till deras RAMS och dålig energi, och i själva verket läsande människor hamnar illa. Medarbetarna själva är oärliga, de planterade allt för sådana brott och sabotage, och nu är de på trumman, de bryr sig inte om vad läkare inte har kunder, och de har inte kontroll över dem, där de arbetar. Och sedan förstörde de allt, de kommer att säga Modet är allt att skylla regeringen, som om regeringen sitter i telefon och inte tjänar patienterna, tar inte upp telefonen.

Mamma låg i gynekologi på 4: e våningen. Det här är hemskt! Efter operationen kom den behandlande läkaren Timchenko V.A. aldrig ens upp. När hon träffats av en slump i korridoren sa hon när urladdningen skulle vara klar och släpptes utan att ens göra en postoperativ undersökning. Nu vet vi inte vart vi ska gå. efter vilken tid och huruvida du ska åka dit.
Det bör noteras att sjuksköterskor behandlas bättre än den behandlande läkaren Timchenko V.A. Vi vill inte att någon ska gå till sjukhuset. Inte värre.

Gynekologisk avdelning av det centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin (sjukhus på 4: e våningen). Jag vill tacka hela avdelningen för det utmärkta arbetet. Avdelningschefen är Duhin Armen Olegovich, en specialist i högsta klassen, som ägnar sig åt arbete. Jag tackar också Ordiyants Elena Georgievna, min behandlande läkare - hon tog hand om mig. Dessa människor gjorde sitt jobb bra, tack så mycket och Gud välsigne dem med god hälsa! Och systrar och sjuksköterskor också.

Ckb körde recensioner

CDB RAS recensioner, allergiker (vuxen)

IVF i CDB RAS behöver recensioner!

TsKB RAS m. Yasenevo

Min vän gg. Efter att ha hört talas om hennes beundran av personalen och sjukhuset som helhet gjorde jag ett gastroskop, jag trodde att det var ett problem med min mage, och det visade sig vara giftos. Så själva sjukhuset är mycket anständigt, lätt och rent. Läkare välvilliga, under Gaster strök mitt huvud och stödde med ord. Så jag tror också att du kan gå feminin där. Men jag skulle överväga ett sådant förfarande som Kulakovs centrum.

Pediatrisk avdelning vid det ryska akademiska vetenskapsakademins centrala kliniska sjukhus på Fotieva

Polyklinisk CDB RAS №2

Om CKB-sår och partrenrskiefödsel!

Välkommen! Och skriv, pzh, du stimulerade? Med vilken gav du födelse (efternamn), och vad tyckte du inte om födelsen själv?

TsKB SB RAS NOVOSIBIRSK

Novosibirsk TsKB SB RAS

I juli i år föddes hon där. Först ville jag ha allt för en avgift, då bestämde jag mig utan församling, då ändrade jag mig om att betala för läkaren) och gjorde det rätta. Fick kim. Jag tyckte om allt, ja det var oförskämt, det viktigaste är inte att motsäga och göra som hon säger, och du kommer att bli en favorit))) och vad är sanitära förhållanden? Normal sjukhus - INTE Avicenna))) Jag var nöjd med allting

I stället för 5 av 5. Förutom reionty, men det är så små saker

Jag kommer att lyssna. Är intressant. Jag vill åka dit

Diastas (divergens av direkta muskler)

Knäleds plast eller man atlet

Läs om kvoter för denna operation. Jag har två släktingar här som ska byta höftled enligt kvoten, en väntar på två månader (MO) och den andra utses två veckor senare (Moskva). Sammanhangen importeras, all ära att hedra - samma som ditt konto. Kan du få jobb?

Det finns en sådan operativ ortopedist-Ogibenin. Tar in bästa kliniker. En mycket cool specialist och bara en bra person. Min man körde på knäet och jag kommer till honom efter avslutad vakter, även professionellt engagerade i sport, knä i papperskorgen i många år. Och priserna där rullar inte upp.

Och förresten, min man, innan vi blev uppmanade till Ogibenin, var vid två samråd och var överallt hotad med kryckor i minst en vecka. Till slut, på två ben efter operationen kom ut, bara lite halka i ett par tre dagar. Och det finns bara underbara anestesiologer.

planer efter ett misslyckat miljöförsök.

Jag kommer också gradvis till liv efter passagen. Jag byter kliniken. Gynekologen rådde att ta AMG, och om det fortfarande sänks, kör sedan till re-eco, och om det är detsamma kan du få vila. Här i början av cykelpasset. För nu har immunologen gått. Passade en massa olika test. Hälften på grund av endometrios och hälften på grund av spannet av ekologiska antikroppar. Inget humör heller.

Jag tror att du bara har mer besvikelse, och därför är du så långt utan entusiasm. men inget kan fixas. Snart kommer du att avvika från alla dessa tankar och med nya krafter mot ditt välskötta mål. Lycka till dig och så att dina planer snabbt kan uppfyllas.

Efter den första IVF hade jag samma villkor, jag gav testerna med kraft, jag hade en känsla av att jag hade bränt ut till denna IVF, nu efter andra flygningen och därefter ger de inte riktning till det tredje försöket, jag vill inte ha någonting alls. lycka till)))

Välja en bra läkare

Kortfattat om modersjukhus av Novosibirsk

Tja, som beskrivs här på något sätt som du inte vill ha)))

Jag har släktingar i 25 födda, alla regler) sjukhus som sjukhus))

Jag lita mer på doktorns professionalism... och allt annat kommer inte till en utväg i 5 stjärnor)))) du vill ha en super duper i avicena där och de kommer att tvätta dig för pengar och skedmatas))

Jag skulle ha gjort undersökningen, "som nej" i en eller annan rd)

Fruktansvärda toaletter, inga booths. Bidé - på kontorstoalett)

Middag klockan 6, på morgonen vaknar väldigt hungrig.

Tillägg ges inte utan utnämning av barnläkare. Om ett barn gråter av hunger i mitten av natten - de bryr sig inte, de leder inte av örat.

Jag på 25 mammorsjukhus födde ett vanligt modersjukhus, de matar dem med en blandning av Similac var tredje timme, alla transporteras och där är din verksamhet om du kan vägra att amma. Och det bryr sig inte läkare om vad du ska fortsätta att födda barnet med en blandning eller ett bröst.

Något plötsligt undrade jag var jag skulle födas)

Stora rod.dom. Separat generisk. Kammare för två med toalett och dusch. Tja, ja, scoop. Och var är inte en scoop med oss? :)

ja, det är bara rätt för tidigt utbyte, de skriver det där med 37 tecken... och du kan åka dit med taxi... det viktigaste är att inte fördröja processen hemma... annars kan du inte komma dit..

Jag var tvungen att uthärda alla slagsmål med mina döttrar hemma... och när jag ringde för en taxi och kom till familjen visade sig huset vara 8 öppningar... efter 1,5 föddes en dotter jag bara hade tid att göra en lavemang

Jag födde Centralkliniken. Jag var sååå glad. inte reparera, men professionalism är viktigt för mig. Insanely tacksam till chefen som tog emot leverans, för om det inte var för mig, skulle man behandla mig. och hon kämpade till sist för mig, öppnade manuellt min nacke.

Ehhh... modersjukhus vid 15 GKB Vykhino

Ehhh... sjukhus vid 15 GKB Vyhmno

historia om graviditet och förlossning (början)

Jag också, förra månaden var 20 november 2013.

Min sena födelse :)

Min mamma är emot min man som är med mig i arbetet. Tidigare födde de vissa och du föds))

Jag beklagar nu att jag inte tillät honom att gå ((om avsky hade läst.

Valet av modersjukhus Novosibirsk

Definitivt kamrar för 6 personer är en mardröm! Jag låg i ett dubbelrum, jag var redan galen om den vilda hysteri av andras barn, med tanke på att jag sov fredligt om det inte var för skriket i den närliggande baby dockan. Eller både i det och i den andra separata vistelsen hos mamma och barn? Och om peredachek... Du ligger bara i 3 dagar) inte månaden! Tja, en gång kommer någon att få dig vad du behöver. Personligen behövde jag inte det som togs och jag körde hem. Och om förlossning med min man, förstår jag vanligtvis inte ämnet. Minns din förlossning, när du ser mer ut som ett djur än en person, hakar i smärta, gör fruktansvärda moans! När du trycker och allt kommer ut ur dig, nästan tarm! Varför titta på den här mannen? Jag hade aldrig kommit överens om att min man var närvarande just nu. Min åsikt att bara läkare bör se detta, absolut ingenting att titta på. Jag behövde bara läkare, och om några av mina släktingar var i närheten, till exempel, väntade jag och försökte lugna mig ner eller hjälpa mig, det skulle bara skämma mig, för att ingen kommer att kunna hjälpa någonting och som ett resultat kommer denna person bara att störa och oroa dig för mycket att se allt detta. Behöver ta hand om sin man. Jo det är min åsikt. Om du vill föda din man, så är det första alternativet. På akademin gillar jag i princip mer alternativet. Min mamma föddes där också)

Det var samma val. Jag ville Akademgorodok, gratis leverans med min man var ett avgörande plus, men jag skulle inte ha gjort det, han var i bilvatten. Så vi gick och ordnade tjänsten vid 25 mos. Maternity sjukhus väldigt mycket! Alla tjänster, kontor arbetar harmoniskt. Jordmorsten fångade guld. Hon var orolig för oss som om hon var hennes barn. Läkaren är ung, efternamn Kyrgys. Jag såg inte en gång klockan 4, men vid upplysningar om 8 varannan timme eller en timme skulle det hjälpa mig att vara i den meningen att allt är under kontroll. stal.A barnmorska i allmänhet under avslöjandet av 9 hjälpte till att sträcka nacken, försökte spänna upp i prenatalet och gick till födelsekammaren. Allt gick i ett slag. helt enkelt nödvändigt (tillräcklig, kunna hjälpa, gnugga nedre delen av ryggen, andas ihop, arbeta svängande för att minska smärta och faktiskt som en del av någonting, hemtrevligt, för allt är kallt, sjukhus, som överallt) Och för pengarna, be dina släktingar att ge dig en present före födseln och betala dig för ett partnerskapsfödsel. och de säger: vi kommer att köpa barnvagnar och barnsängar oss själva, men om du vill donera något, donera ett partnerskapsfödsel, behöver vi det.

Jag är från Krasnoobsk. Jag födde det centrala kliniska sjukhuset, mannen verkar till höger, det var inte alls stressigt att gå varje dag, eller till och med 2 gånger)))) Men han arbetade själv med tiden var inte begränsad. Om ett utdrag: På ett uttalande hördes vänner från en björklund. När du kan och går)))
Mannen körde till RD så snart vattnet bröt. Men vi hade en överenskommelse om födseln börjar plötsligt och i rusningstid, då bara ambulansen och de tar dem där de kommer att bära dem. Det visade sig vara bra)